Már javában beleszaladtunk az Új Évbe. A bejgli és a töltött káposzta okozta mámor teljesen kiürült a szervezetből. Ideje hát visszatekinteni, hogy mi történt 2019 –ben. Minden nehézség ellenére azt gondolom, hogy ez egy kifejezetten jó időszak volt ez a cégünk számára. Eredményekben, sikerekben és jókedvben gazdag. Pont olyan, mint amilyet 2019. január 1. –én 0:00 –kor kívántunk magunknak.

 

Január

A téli pihenés után újra nagy tervekkel vágtunk bele a januárba. Újult erővel és iszonyatos lelkesedéssel terveztük meg az évet, amely előttünk állt. Bár nem tudtuk mit fog hozni 2019, a Csapatunk minden energiájával rendelkezésre állt, hogy ismét egy nagy lépést tehessün ka közös célok felé.

 

Február

Még szinte el sem kezdődött az év, de már is egy új taggal bővült a SZAM SPED Kft. állománya. Egy új R450 –es SCANIA került a csatasorba. Így cégünk már 10 szerelvénnyel büszkélkedhet.

 

 

 

 

Március

A márciusi szerződéskötést egy hosszú egyeztetés előzte meg. A régió legnagyobb térkő gyára közel sem volt könnyű falat. Bár számtalanszor fuvaroztunk már nekik más partnereiken keresztül, évek óta nem tudtunk közvetlen kapcsolatot kialakítani a Semmelrock Stein + Design Kft. –vel. Aztán a 2018 –ben elkezdett egyeztetés és kapcsolatépítés meghozta a gyümölcsét. Márciusban elkezdtünk közvetlen megbízásokat vállalni a cégóriástól. Mára pedig büszkén mondhatjuk, hogy egy nagyon harmonikus és eredményes kapcsolatos sikerült kialakítani velük. Szezonban naponta akár 10 autót is a rendelkezésükre bocsájtunk és várhatóan ez a szám idén még magasabb lesz.

 

Március

Az év harmadik hónapja nem csak a Partner megszerzéséről marad emlékezetes számunkra. Csapatunk ugyan is egy új kollégával gyarapodott. A tapasztalt sofőr, Balogh István csatlakozott hozzánk, kezdetben váltós sofőrnek. Persze mára ő is a saját autóján ül és rója a kilométereket.

 

 

Április

Áprilisban megszereztük az ISO9001 –es tanúsítványunkat. Persze a dokumentum megléte előtt is hatalmas hangsúlyt fektettünk arra, hogy partnereink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. A Tanúsítvány mindössze egy bizonyíték arra, hogy komolyabb ellenőrző szervezetek is elégedettek a Minőségpolitikánkkal. Egyébként erről bővebben itt olvashatsz.

 

Június

A Bisnode 1908 óta minősít cégeket idehaza és nemzetközi szinten is. Minősítése pedig Európa szerte az egyik legelismertebb. 1996 –tól a vállalatoknak lehetőségük nyílt, hogy az A, AA, AAA minősítéssel hivatalosan is tanúsíthassák pénzügyi stabilitásukat. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. Ezt nekünk is sikerült Júniusban megszereznünk. Így mi is a magyar cégek felső 10 % -ban foglalunk helyet.

 

 

 

Július

Minden vállalkozás örül, ha újabb erőforrásokat kell bevonnia megemelkedett megrendelései miatt. Így hát júliusban mi is nagyon boldogok voltunk, mikor felvettük legújabb fuvarszervező kollégánkat, Csiki Zsombort. A Győri üzem rezidensét. Zsombi ült már a pad mindkét oldalán. Vezetett kiszállítós autót, intézett vámeljárásokat és most a szervezést választotta következő meghódítandó területként.

 

 

 

Október

A hónap, amikor beért az a sok munka, amit Januártól belefektettünk a vállalkozásba. A cég fennállásának legeredményesebb hónapja volt 2019. októbere. Minden előző években felállított rekordot megdöntöttünk. Nagyobb forgalmat és még a vártnál is magasabb árbevételt értünk el. Közösen, egy csapatként együttműködve. Amit természetesen meg is ünnepeltünk egy 3 napos utazással a Cseh fővárosban. De erről majd egy következő bejegyzésben bővebben…

 

December

A december az a hónap, amikor a fuvarozás tekintetében már „a fű sem nő”. Na meg a hó sem esik. Az ország közepe ebből a szempontból nem a legkedvezőbb rész. Ettől függetlenül nálunk is uralkodott a karácsonyi hangulat. Fotózkodtunk, na meg koccintottunk egy szuper év zárására.