LEGYEN A SZÁLLÍTMÁNYOZÓ PARTNERÜNK!

HOSSZÚTÁVÚ ALVÁLLALKOZÓKAT KERES A SZAM SPED KFT.

1-2 vagy akár több gépjárművel is rendelkezik, a direkt szállítmányozási megbízások mégis elmaradnak? Szeretné letenni a fuvarszervezés és az üzletszerzés különböző folyamataival járó nehézségeket, miközben a járművei folyamatosan pénzt termelnek önnek?

Győr és Nagykáta környéki fuvarozók, figyelem!

Amennyiben ön Győr vagy Nagykáta környékén tevékenykedik, akkor itt a kiváló lehetőség, hogy kedvező feltételekkel, folyamatosan, az év minden munkanapján bevételt biztosítson vállalkozása számára. Csatlakozzon a SZAM SPED Kft.-hez alvállalkozóként, és élvezze a stabil és megbízható szállítmányozó partner által biztosított előnyöket.

Biztos és hosszú távú együttműködést keres?

Magára ismer?

  • Kisszámú saját gépjárművel rendelkező vállalkozó, direkt, illetve állandó megbízók és megbízások nélkül.
  • Nincs üzletrésze komolyabb fuvarozó cégnél.
  • Nem tudja bővíteni a flottáját.
  • Rendszeres bevételt szeretne, de nem akar a fuvarszervezéssel foglalkozni, illetve kapcsolatot tartani a megbízókkal és a sofőrökkel.

Ha szeretné, hogy a néhány gépjárműből álló flottája folyamatosan mozgásban legyen és hasznot termeljen Önnek, pontos, kiszámítható és biztos fizetési feltételekkel, a fuvarszervezéssel járó buktatók nélkül, akkor érdemes velünk tárgyalóasztalhoz ülnie.

Mit nyújtunk Önnek, és mit kérünk cserébe?

  • Stabil bevételt egész évben: többé nem kell fuvarszervezőt alkalmaznia vagy üzletszerzésre törekednie, mert a járműveket folyamatosan, az év összes munkanapján mozgatjuk.
  • Pontos és kiszámítható bevételeket: mindig határidőre és precízen fizetünk.
  • Levesszük a válláról a szervezési feladatokkal járó terheket: nem kell többé üzletszerzésre törekednie vagy a megbízókkal tárgyalnia, mert mi minden szervezési feladatot ellátunk.
  • Megszabadítjuk a sofőrökkel kapcsolatos ügyintézési kötelezettségektől: folyamatosan munkát adunk a sofőröknek és foglalkozunk a szabadságokkal, illetve az egyéb ügyintézésekkel.
  • Mi tartjuk a kapcsolatot a sofőrökkel: szem előtt tartjuk az igényeiket, úgy bánunk velük, mintha a saját gépkocsivezetőink lennének. Igyekszünk úgy alakítani a munkákat, hogy mindenki elégedett legyen, és munkaruhát is biztosítunk számukra.
  • Ezért cserébe azt várjuk, hogy hosszú távra bocsássa rendelkezésünkre a kisszámú saját flottáját, gondoskodjon a járművek megfelelő műszaki állapotáról, a tapasztalattal rendelkező, munkájára igényes és megbízható sofőrök felvételéről, alkalmazásáról, illetve esetleges pótlásáról.

Felkeltettük az érdeklődését? Akkor ne habozzon:

Legyen részese ennek a sikersztorinak!

Lételemünk, hogy eljuttassuk a ránk bízott rakományokat a kiindulási ponttól a rendeltetési helyükre, méghozzá kifogástalan minőségben, gyorsan és biztonságosan. Amikor elvállalunk egy megbízást, akkor minden esetben szakmailag színvonalas szolgáltatást nyújtunk, amit versenyképes áron biztosítunk a megbízóink számára, mert tudjuk, hogy kiváló munkatársak és alvállalkozók segítségével értékes és megbízható munkát végzünk. Ha szeretné kivenni a részét ebből a kalandból, akkor köztünk a helye.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ha el tudja képzelni a jövőjét a SZAM SPED Kft. alvállalkozó partnereként, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70/634 54 33-as telefonszámon, vagy e-mailben a pinter.gyula@szamsped.hu e-mail-címen.