GÉPJÁRMŰVEZETŐ ÁLLÁS

AZOKNAK, AKIK NEM SZERETNEK TÉLEN A HIDEG ASZFALTON KAMIONT SZERELNI, NYÁRON PEDIG A MŰKÖDŐ KLÍMA HELYETT PUSZTÁN A MENETSZÉLRE HAGYATKOZNI

Szenvedélyesen szeretsz vezetni? Érdekel egy új lehetőség, ahol önállóan dolgozhatsz és naponta örvendeztetheted meg az ügyfeleket, ráadásul a béred is mindig időben érkezik?

Ha magadra ismersz, és a közúti, normál kereskedelmi áru közúti szállítása nem kihívást, hanem inkább élvezetet jelent számodra, akkor csatlakozz hozzánk!

A SZAM SPED Kft. csapata tárt karokkal vár, ha:

  • gyakorlott teherautó-vezető, kamionsofőr vagy,
  • korrekt bruttó bérezésért lelkesen hasítanál a hazai és a szlovák közutakon, hetelős munkarendben,
  • szívesen dolgoznál bejelentett munkaviszonyban,
  • a jó fizetés mellett a klímás és fűthető, tiszta jármű, a fizetett szabadság, a magán-egészségügyi ellátás és az egyéb juttatások is fontosak számodra.

Családias hangulatú szállítmányozó cég vagyunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a vállalati kultúrára. Arra törekszünk, hogy biztonságos, szórakoztató és együttműködő munkakörnyezetet teremtsünk a munkatársaink számára.

Ezért szeretsz majd nálunk gépkocsivezetőként dolgozni

Keress többet: versenyképes kompenzáció.

Magától értetődő előnyök: fizetett szabadság és betegszabadság, magán-egészségügyi ellátás, cafeteria, a Nagykátára történő bejárás térítése, biztonságos parkolási lehetőség.

Függetlenség és kényelem: töltsd a napod nagy részét az úton, rendszeresen karbantartott, biztonságos, klímás és fűthető, fiatal járművek volánja mögött.

Kiszámíthatóság és rugalmasság: hetelős munkarend, biztos nyugdíjkilátások.

Csapatkörnyezet: vidám, pörgős és támogató vállalati kultúra, szórakoztató és összetartó munkakörnyezet, ahol a sofőrök inkább családtagnak érzik magukat, mint munkatársnak, beosztottnak.

Tisztelet és megbecsülés: az elvégzett munkáért folyamatos szakmai, illetve személyes támogatás.

Ezért cserébe mindössze annyit várunk, hogy:

  • megbízhatóan rendelkezésre állj a munkaszerződésben foglaltak szerint, hetelős munkarendben,
  • igényes legyél önmagadra és a munkádra,
  • pontosan, határidőre és biztonságosan teljesítsd a fuvarfeladatokat.

Mit gondolsz, menni fog?

Légy részese a sikerünknek!!

Szeretünk sikeresek lenni. Lételemünk, hogy eljuttassuk a ránk bízott rakományokat a kiindulási ponttól a rendeltetési helyükre, kifogástalan minőségben, gyorsan és biztonságosan. Amikor elvállalunk egy megbízást, azt minden esetben magas színvonalon és versenyképes áron biztosítjuk az ügyfeleknek. Ha szeretnéd kivenni a részed ebből a kalandból, akkor már csak egy dolgod van.>>>

Jelentkezz a gépjármű-vezetői állásra itt és most!

Ha el tudod képzelni a jövőd a SZAM SPED Kft. teljes értékű csapattagjaként, hetelős munkarendben, akár azonnali munkába állással, jelentkezz a +36 70/634 54 33-as telefonszámon, vagy küldj egy fényképes bemutatkozó e-mailt a pinter.gyula@szamsped.hu e-mail-címre.