Új raktár nyílik januárban Hajdúszoboszlón

BŐVÍTJÜK LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSAINKAT

Az újítás lehetővé teszi a SZAM SPED Kft. számára, hogy bővítse integrált logisztikai szolgáltatásait az ország területén.

Az új raktár januárban nyílik, hogy megfeleljen az országban az integrált logisztikai szolgáltatások iránti növekvő keresletnek, és biztosítsa, hogy az ügyfelek és a partnerek kiszolgálása lépést tartson az üzleti tevékenységünk bővülésével.

Rugalmasságot biztosítunk a gyors növekedés és a nagyfokú szezonalitás kezeléséhez, amelyek kritikusak több iparágban.

Hajdúszoboszlói létesítményünkkel raktárt biztosítunk a szállítmányozók, az e-kereskedelem és a régió vállalkozásai számára. Lehetőséget adunk kis vagy nagy raktárterület bérlésére, rövid vagy hosszú távú időtartamra. Ez segít partnereinknek minimálisra csökkenteni a tőkebefektetési költségeket, és lehetővé teszi a bővítést és a növekedést.

Célunk, hogy ügyfeleinknek a sikerhez szükséges teret és támogatást biztosítsuk az ország keleti részében is. Debrecenhez közeli elhelyezkedésének köszönhetően a raktár ideális helyen van a kereskedelmi útvonalak szempontjából, könnyen elérhető a keleti országrész több nagyvárosa, illetve stratégiai fontosságú a debreceni repülőtér közelsége, ami a régió legnagyobb nemzetközi repülőtere.

Mit kell tudni a raktárról?

  • 1250 m2 alapterület
  • 4,5 m belmagasság
  • szendvicspanel épület
  • maga a raktár nem fűthető, a szociális helyiségek fűtése és hűtése viszont kifogástalanul megoldott

Stratégiánk célja, hogy tovább bővítsük az ország egész területén kínált szolgáltatásaink körét, valamint továbbra is garantáljuk ügyfeleinknek a gyorsaságot, a minőséget és a megbízhatóságot, amelyek a SZAM SPED Kft. számára mindig is alapvető követelmények voltak.

Problémamentes tárolás és komissiózás

Rugalmasan és gyorsan szeretnénk reagálni partnereink igényeire. A raktár a raklapok széles skáláját kezeli, igény szerint felpolcozva. Hozzáadott szolgáltatásként a személyzetet is tudjuk igény esetén biztosítani az árumozgatáshoz és a komissiózáshoz, de a bérlők természetesen saját személyzettel is dolgozhatnak. A raktárba történő be- és kiszállításban is tudunk megoldást nyújtani partnereink számára.

Tapasztalt személyzet az üzemeltetéshez

Tapasztalt személyzetünk van a raktárban végzett összes művelet lebonyolítására. Olyan feladatok ellátását biztosítjuk, mint a beérkezett áruk dokumentálása, a megfelelő tárolás, a készletek nyilvántartása, a komissiózás és a készletek hatékony kiadása. Az áruk belső mozgatásához elektromos és akkumulátoros targoncákat is használunk.

Biztonság a SZAM SPED Kft. raktárában

Raktárunkat úgy terveztük, hogy a benne lévő áruk biztonságban legyenek. Könnyűszerkezetes épületünkben a tárolt termékek és alapanyagok minőségének megőrzése a legfontosabb. Az elektromos vezetékek tűzveszélyét a raktár belsejében lévő égésbiztos elektromos szerelvények beépítésével kiküszöböltük. A különböző gépekben használt összes akkumulátort az épületen kívül, egy külön akkumulátortöltő helyiségben töltjük, hogy elkerüljük az áruk véletlen megsérülését egy esetleges tűzgyulladás miatt.

További információk és árajánlat itt>>>