Raktárbérlés

RUGALMAS, IGÉNY SZERINTI TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK MAGÁNSZEMÉLYEK ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

Nem találja az optimális és költséghatékony raktárbérlési lehetőséget

a személyes tárgyainak,
bútorainak,
lakókocsijának,
motorcsónakjának vagy
kisvállalkozása iratainak átmeneti tárolására?

Elege van abból, hogy kihasználatlan raktárhelyiségekért fizet vagy olyan hosszú távú raktározási szerződéseket köt, amelyek nem felelnek meg az igényeinek?

Olyan rugalmas tárolási megoldásra van szüksége, amely alkalmazkodik változó üzleti vagy személyes körülményeihez?

A SZAM SPED Kft-nél hiszünk abban, hogy a raktárbérlésnek stressz- és problémamentesnek kell lennie. Ezért kínálunk hajdúszoboszlói raktárunkban az Ön egyedi igényeihez igazodó raktározási megoldásokat, függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú távon szeretne raktárhelyet bérelni nálunk.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtudja, hogyan segíthetnek Önnek rugalmas, igény szerinti raktározási megoldásaink.

Testreszabható raktározás az Ön egyedi igényeihez

A 2023 januárjában megnyitott vadonatúj, korszerű hajdúszoboszlói raktárunkban összesen 1250 négyzetméter alapterület áll rendelkezésre, ami bőséges helyet és rugalmasan személyre szabható megoldásokat biztosít bármilyen raktározási kihívásra, így akár egy lakókocsi vagy motorcsónak téli parkoltatására is.

Számos tárolási lehetőséget kínálunk a kompakt, 1 négyzetméteres egységektől, a 10-15 négyzetméteres, pl. bútorok, lakókocsi, motorcsónak vagy egyéb személyes tárgyak kényelmes tárolásához ideális raktár területeken át a nagyobb, több száz négyzetméteres terekig.
 

A SZAM SPED Kft. hajdúszoboszlói raktárában:

  • A változó körülményekhez igazíthatja a tárolási igényeit, anélkül, hogy aggódnia kellene egy hosszú távú szerződés megkötése miatt.
  • Csak azért fizet, amire szüksége van, és csak addig, amíg szüksége van rá, így pénzt és időt takaríthat meg.
  • Biztonságban tudhatja bútorait, lakókocsiját, motorcsónakját vagy más személyes tárgyait, mert a raktárunk a legmodernebb biztonsági funkciókkal (többek között éjjel-nappal működő térfigyelő kamerákkal, mozgásérzékelőkkel és biztonságos beléptető rendszerrel) van felszerelve, hogy a tárgyai mindig védve legyenek.

Profi szállítás háztól-házig oda és vissza

A SZAM SPED Kft-nél megértjük, hogy a szállítás komoly gondot jelenthet a raktározás során. Ezért kínálunk gondtalan megoldást azzal, hogy korszerű kamionokat és teherautókat biztosítunk, amelyekkel elszállítjuk az Ön holmiját a hajdúszoboszlói raktárunkba és vissza.

Megbízható és tapasztalt sofőrjeink gondoskodnak arról, hogy a személyes tárgyai biztonságban és épségben legyenek a raktárba fuvarozás, a raktározás és a visszaszállítás alatt, így Ön nyugodt lehet.

Ha pedig készen áll arra, hogy visszakapja a tárolt tárgyait, csak jelezze nekünk, és mi gondoskodunk arról, hogy ugyanezzel a hatékony és megbízható szállítási móddal juttassuk vissza Önnek.

Ne hagyja, hogy a raktárbérlés nehézségei visszatartsák. Szakértő csapatunk mindig készséggel a rendelkezésére áll, hogy válaszoljon kérdéseire, és segítsen megtalálni az Ön igényeinek legmegfelelőbb raktározási megoldást.