Cégünk számára különösen fontos az, hogy ne csak a munkában, de a magánéletben is megtaláljuk a közös hangot egymással. Ennek céljából, minden évben rendezünk legalább egy csapatépítő hétvégét. Általában december 28. és 29. -én. Ennek célja az, hogy még inkább összekovácsolódjunk, és az új alkalmazottak is jobban megismerhessék kollégáikat. Karácsony alkalmával egy kis csomaggal ajándékozzuk meg egymást. Ez a hagyomány, 2012 óta tart. Összegyűjtöttünk egy pár pillanatot, az elmúlt évekből.

 

2012. Hajdúszoboszló

Az első évzáró rendezvényünket Hajdúszoboszlón tartottuk, ahol még az akkor alakuló kis csapatunkkal egy étteremben gyűltünk össze. Megvacsoráztunk, aztán pedig egy kis bulizással segítettük a falatok megemésztését.

2013. Tiszaszőlős

2013 -ban már egy kicsit távolabbra merészkedtünk. Tiszaszőlősön vettünk részt egy igazi tanyasias csapatépítésen. Kipróbáltunk pár hagyományos játékot, amikben összemértük tudásunkat és ügyességünket. Mondanom sem kell, nagyon jól szórakoztunk!

2014. Sástó

Ebben az évben ügyességünket mértük össze, különböző versenyszámokban. Bár sokunk nem biciklizett már több éve, még is felpattantunk a mindenféle összeállításban díszelgő bringákra, hogy megnézzük ki meddig jut velük. Természetesen a távolság nem, de a bénázások utáni nevetés elég hosszúra sikeredett.

2015. Demjén

Ebben az évben úgy gondoltuk, kicsit leáztatjuk magunkról az egész éves felgyülemlett feszültséget és Demjén felé vettük az irányt. Egy nagyon kellemes napot töltöttünk el a Fürdőben, este pedig a vacsora után maradt még energia a hajnalig tartó bulizásra is.

2016. Esztergom

A 2016 -os éve a városnézésről szólt. Körbejártuk Esztergomot és egy érdekes játékban feltérképeztük nevezetességeit. Az egész csapat jól szórakozott, és természetesen megünnepeltük a győztes „különítményt”.

2017. Noszvaj

Noszvaj egy csodálatos kis település. Keskeny utcái, kellemes hatást keltenek. A csapatépítő játék keretén belül a De la Motte kastélyban elkövetett gyilkosság rejtelmeit kellett feltárnunk. Ami elég mókásra sikeredett.

2018. Lajosmizse

2018 -ban egy igazi autószerelő brigádnak érezhettük magunkat. Versenyautókat kellett építenünk, majd megmérettetni őket egy rövid versenyen. Igazi Forma 1 -es autók készültek, melyek nem okoztak csalódást a versenypályán sem.