KÖZÚTI FUVAROZÁS

BELFÖLDÖN ÉS EURÓPÁN BELÜL EGYARÁNT

Évente

20.000+
TELJESÍTETT FUVARFELADAT

98%
PONTOSSÁG FEL- és LERAKODÁSI IDŐBEN

8.760 óra
RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Bármit bárhová

Legyen a megoldandó fuvarfeladat mindössze egy doboznyi áru, vagy egy komplett rakomány, minden esetben rugalmas és gazdaságos megoldást tudunk nyújtani megbízóinknak, belföldön és az Európai Unión belül egyaránt.

rakományok továbbítása

Normál áruk szállítása

Online nyomkövető rendszer alkalmazása

Szaktanácsadás útvonaltervezés és gépjármű-kiválasztásban

Árubiztosítás és szállítmányozási biztosítás

Közvetlen összeköttetés az Ön cége és a SZAM SPED Kft. CRM rendszere között

Biztonság és megbízhatóság

A flottánk 10 saját autóból, és közel 50 stratégiailag szerződött akkreditált partner gépjárműből áll.

Emellett kapcsolatban vagyunk körülbelül 300 alvállalkozóval, akik eseti megbízással dolgoznak nekünk.

nagy múltú szakmai tapasztalat

szállítmányozói, CMR és belföldi fuvarozói felelősségbiztosítás

folyamatosan ellenőrzött alvállalkozók

Nemzetközi szállítmányozás másképp – Miért ne lehetne egyszerűbb?

A nemzetközi szállítmányozás terén rendszeresen akadályokba ütközik?

Úgy érzi, hogy egy-egy külföldre tartó fuvar lebonyolítása túl sok idejét emészti fel?

A nemzetközi szállítmányozás ügyintézési feladatai nélkül is lehet élet

Elgondolkodott már azon, hogy Önnek vagy munkatársainak mennyivel több ideje jutna egyéb feladatok elvégzésére, ha a nemzetközi szállítmányozás feladatait teljes egészében egy megbízható fuvarozó partnerre bízhatná?

Ugye milyen nagyszerű lenne, ha csak kiadná a megbízást, és földön, vízen, levegőben, minden esetben gazdaságosan, a lehető leggyorsabban és maximális biztonságban tudhatná export és import áruját?

A minőség alap, a nemzetközi szállítmányozásban is

Egy export-import tevékenységgel foglalkozó vállalat egyik legnagyobb kihívása, hogy a nemzetközi szállítmányozás során is kivételesen magas színvonalon teljesítsen.

Ez azonban egy megbízható és megfelelő nemzetközi csomagszállítási rutinnal, illetve kiterjedt szállítmányozó flottával rendelkező fuvarozó cég nélkül ha nem is kivitelezhetetlen, de nehezen megoldható feladat. Önnek még nincs ilyen felsőkategóriás szállítmányozó partnere?

Megfelelő kapcsolatrendszer nélkül az export-import fuvarok ügyintézése rengeteg időt, energiát és utánajárást igénylő feladat. Mivel az idő valóban pénz, Önnek csak előnye származik abból, ha a szállítmányozási feladatokat a megfelelő helyre tudja delegálni, hogy ne az Ön idejét rabolja.

Mert bizonyára Önnek is:

 • meggyűlt már a baja azzal, hogy megtalálja a megfelelő fuvarozót a kis mennyiségű vagy a több raklapnyi áru biztonságos és hatékony szállítmányozásához
 • akadt már problémája az átmeneti raktározás vagy a vámügyintézés során
 • futott már felesleges köröket a szállítási idő betartása miatt
 • okozott már bosszúságot, hogy nem tudta kielégítően nyomon követni az árut

Lehet egy gonddal kevesebb?

Ugye munkatársainak is lenne jobb dolga, mint minden egyes csomag vagy nagyobb tételnyi áru nemzetközi szállítmányozási feladatainak részleteit megszervezni, kontrollálni? Hiszen a vámügyintézés, a fuvarozás során történő ki- és berakodás, a nyomon követés, illetve a rakomány hosszabb-rövidebb ideig tartó átmeneti raktározásának ügyintézése mind-mind komoly koncentrációt és teljes embert kíván.

Jól jönne Önnek egy rugalmas, ugyanakkor kellőképpen stabil és a nemzetközi szállítmányozásban is jártas speditőr, aki a fuvarszervezéstől a tervezésen át az adminisztrációig minden feladatot hibátlanul ellát?

Ha a válasz igen, akkor Önnek egy teljes körű szolgáltatást nyújtó szállítmányozó cégre van szüksége.

Vagy mégsem?

Természetesen az is előfordulhat, hogy Ön nem szívesen adja ki a kezéből a nemzetközi szállítmányozás ügyintézési feladatait. Ahogyan az is, hogy ha nem is 100%-osan elégedett a jelenlegi fuvarozójával, de a régóta fennálló üzleti kapcsolat miatt fel sem merül a lehetősége annak, hogy váltson.

Ez esetben azonban nem érdemes az értékes idejét arra pazarolnia, hogy most tovább olvasson, hiszen valószínűleg éppen elegendő megoldandó feladat várja.

Csak akkor olvasson tovább, ha:

 • más területekre akarja koncentrálni erőforrásait
 • szeretné, hogy végre gördülékennyé váljon a nemzetközi szállítmányozás
 • utálja a pénzt kidobni az ablakon, ezért a korábbi lehetőségeknél gazdaságosabb megoldásra vágyik
 • mindig tudni akarja, hogy éppen hol jár a szállítmány
 • a hosszabb fizetési határidő kedvezőbb az Ön számára

Ha változtatna, ezúttal válasszon olyan fuvarozó céget, amelyik a belföldi és a nemzetközi szállítmányozás terén is komoly tapasztalattal rendelkezik, igazoltan megbízható és maximális hatékonysággal dolgozik.

Nemzetközi szállítmányozás másképp

A nemzetközi csomag- vagy áruszállítás feladatainak sokrétűsége és összetettsége rendkívüli kihívás, de ez a SZAM SPED Kft. munkatársai számára mindennapos.

Ismerjük a teljes folyamatot, és pontosan tudjuk, hogy hol és hogyan lehet lefaragni a költségekből úgy, hogy közben a minőségből és a professzionalitásból jottányit sem engedünk.

Nem mindegy ugyanis, hogy egy export-import szállítmány akadozva vagy gördülékenyen halad a számára kijelölt legészszerűbb és a költségek szempontjából leggazdaságosabb útvonalon.

Éppen ezért, ha az Ön számára elsődleges szempont, hogy:

 • a nemzetközi szállítmányozás a lehető legmagasabb minőségben, ugyanakkor költséghatékonyan valósuljon meg
 • az ezzel együtt járó valamennyi feladat egy hozzáértő kézben összpontosuljon
 • az Ön számára egyszerűen nyomon követhetően,

akkor önnek a SZAM SPED Kft. speditőr szolgáltatására van szüksége.

Gondoljon csak bele, mekkora könnyebbséget jelentene Önnek, ha a vámügyintézés, a fuvar- és ki-berakodás szervezés helyett más, hasznos vagy épp kellemes elfoglaltságra szánhatná az idejét?

Szeretné végleg letenni a nemzetközi szállítmányozás szervezésével járó komoly feladatokat?

Szeretne nyugodtan hátradőlni, tudván, hogy a szállítmánnyal a felrakodás pillanatától kezdve a célállomáson való lerakodás utolsó mozzanatáig minden garantáltan a megbeszéltek szerint zajlik?

Ha lenne jobb dolga is, mint a folyamatos fuvarszervezés, de a kiemelkedő minőséghez ragaszkodik, bízza a feladatokat a SZAM SPED Kft.-re! Teljes körű belföldi és az egész világot behálózó szállítmányozási és logisztikai kontrol-szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére.

Kérjen árajánlatot most!

  Lépjünk kapcsolatba

  Amennyiben a szolgáltatásunk felkeltette az Ön érdeklődését, esetleg további kérdése lenne kérem, töltse ki az alábbi Űrlapot, és kapcsolatba lépünk Önnel.