A lakásfelújítás izgalmas időszak, de stresszes és megterhelő is lehet. A megfelelő színek és anyagok kiválasztásától kezdve a kivitelezőkkel és tervezőkkel való egyeztetésig sok mindenre kell gondolni. A lakástulajdonosok számára azonban az egyik legnagyobb gondot a felújítás során az jelenti, hogy közben mi legyen a bútorokkal. Ez az a pont, ahol raktárbérlés jelentősen megkönnyíti a helyzetet. Miért?>>>

A raktárbérlés biztos védelmet nyújt a por és a festék fröccsenés ellen

Tényleg a raktárbérlés a jó megoldás? Igen!

A lakásfelújítások során gyakran szükség van falbontásra, csiszolásra és festésre, amelyek során por és vegyi anyagok kerülhetnek a levegőbe. Ezek a részecskék könnyen megtapadhatnak a bútorokon és a különböző elektronikai készülékeken.

A raktárbérlés azonban lehetőséget nyújt arra, hogy Ön biztonságosan és a portól, festéktől és egyéb vegyi anyagoktól védetten tárolja holmiját mindaddig, amíg az otthona megszépül.

Kármegelőzés

Bár jó ötletnek tűnhet, hogy lepedővel vagy fóliával takarja le a holmiját, de ez nem jelent mindig megbízható védelmet. A felújítás során ugyanis nem várt károk történhetnek. Az éles szerszámok szétszakíthatják a szövetet vagy a fóliát, így értékes bútorai és egyéb berendezési tárgyai megsérülhetnek.

Egy önálló raktár használatával, Önnek nem kell attól tartania, hogy szeretett tárgyai megsérülnek. Az otthona felújítására összpontosíthat, anélkül, hogy a holmijai miatt aggódnia kellene.

Rendetlenség megelőzése

A felújítások gyakran megkövetelik, hogy a felújítandó területről néhány vagy az összes holmiját eltávolítsa, ami zsúfolt folyosókat és túlzsúfolt szobákat eredményezhet.

A raktárbérlés megoldhatja ezt a problémát, mivel extra helyet biztosít a holmik tárolására. Ez különösen hasznos az olyan tárgyak esetében, amelyeket nem használ gyakran (pl. szezonális dekorációk).

Biztonság és védelem

Egy felújítás során az otthonában sok ember megfordulhat. Egy megfelelő méretű raktár bérlésével biztonságban tartja értékes tulajdonát, pl. a drága elektronikai eszközöket és festményeket.

A kellemetlenségek elkerülése

A holmijának a barátoknál vagy a családnál történő tárolása kényelmes lehet, de ez is számos problémával jár. A raktárbérlés 24 órás hozzáférést biztosít a holmijához, így ha szüksége van valamire, azt akkor kapja meg, amikor szeretné.

A raktárbérlés okos és költséghatékony megoldás egy lakásfelújítás során. Védelmet, kényelmet és nyugalmat biztosít, így Ön a felújításra összpontosíthat, és elkerülheti a felesleges stresszt. Ha tehát lakásfelújítást tervez, fontolja meg a raktárbérlést, ha pedig az ideális raktárat keresi, kérjen ajánlatot a SZAM SPED Kft-től.>>>