Az elmúlt időszak gazdasági ingadozásai közepette a vállalkozások többségének számára nagy kihívást jelent az üzleti kiadások optimalizálása, melynek fő célja a szükséges, illetve szükségtelen kiadások drasztikus csökkentése. Hogyan segíthet ebben a raktározási megoldások újragondolása? Íme.>>>

Költségcsökkentés a raktározási megoldások újragondolásával

A kiadások tudatos elosztása a költségvetés fontos része, amelyben az optimális raktározási megoldások is kulcsfontosságú szerepet játszanak.

A minimális stabilitás és maximális verseny érdekében a jelenlegi gazdasági helyzetben elengedhetetlen, hogy csökkentse a működési költségeit, például okos raktározási megoldások segítségével.

A profit maximalizálása elengedhetetlen a túléléshez, és ez nem csak gondosan megtervezett stratégiát és célzott végrehajtást igényel, hanem az eddig bevált gyakorlatok újragondolását, a szükségtelen kiadások csökkentését, a folyamatok egyszerűsítése érdekében.

Egy jól működő raktár az ellátási lánc lendületét adja, segíti a folyamatok optimalizálását, növeli az ügyfélelégedettséget és biztosítja a készletek rendelkezésre állását, ami stabilizálja a bevételeket.

 

A készletek láthatóságának fontossága

A készletek láthatósága a teljes ellátási láncban nyilvánvaló és alapvető előnyökkel jár, különösen akkor, ha szeretné lekövetni a kereskedelem globális változásait.

Gyakran azonban a cégvezetők ezt figyelmen kívül hagyják, mert más területekkel vannak elfoglalva. Márpedig a vállalkozások csak akkor tudnak megfelelni a készlet láthatósági követelményeinek, ha okos raktározási megoldásokat alkalmaznak.

Mert ha nincs elég készlet, akkor hiány keletkezhet, ha pedig túl nagy a készlet, akkor fennáll a veszélye, hogy beragadhat, mert nem tudják mozgatni.

Elengedhetetlen az optimális készletezés

Az árukészlet egyben készpénz befektetés is, ami ha sokáig a polcokon nyugszik, teljesítési problémákat okozhat, ráadásul a vállalkozás jellegétől függően a lejárat miatt is veszteségek jelentkezhetnek.

A tárolási és a készletezési kapacitás optimalizálását könnyedén és egyszerűen megoldhatja okos raktározási megoldások segítségével.

A raktárbérlés számos kihívásra tökéletes megoldást jelent

Ne tartson fenn egy raktárépületet, amit a tél közeledtén fűteni is kell és amelyben a munkatársak havi fizetését is ki kell gazdálkodni, hanem helyette inkább egy teljesen az Ön raktározási igényeire optimalizált, bőséges, helyet biztosító, raktárban béreljen annyi helyet, amennyire éppen szüksége van.

A raktárbérlés lehetővé teszi, hogy csak annyit fizessen, amennyi kapacitást valóban kihasznál, ezzel optimalizálva a költségeit és a komissziózási folyamatot, az ellátási lánc zökkenőmentes biztosítása és a magasabb bevételek érdekében.

A SZAM SPED Kft. 2023. januárjában Hajdúszoboszlón megnyitja új, 1250 nm alapterületű raktárát.

Használja ki a lehetőséget, raktározza termékeit, illetve árukészletét nálunk és fizessen csak annyit, amennyi helyet használ.

Itt kérhet ajánlatot.>>>