A Szlovák viszonylatokon is elérhető a 24 / 48 órás Palettaexpress szolgáltatásunk, hogy kiszolgáljuk az egyre növekvő igényt hazánk és északi szomszédunk között történő kis raklapos szállításokra. Október elején élesben is elindultak a direkt járatok, amelynek köszönhetően Magyarország teljes területéről már akár egynapos kiszállítást biztosítunk Szlovákia összes régiójába.

A Palettaexpress szolgáltatás már hosszú idők óta a SZAM SPED Kft. portfóliójának része. Kezdetben rövid határidővel belföldi szállításokat tudtunk teljesíteni. A rendelést követő napon történő felvétellel és másnapi, legkésőbb harmadnapi lerakodással biztosítjuk a gyors kiszolgálást a Partnereink számára. Hosszabb teljesítéssel már korábban is szállítottunk a Nyugati országokba, jellemzően Németországba és Csehországba. Azonban Szlovákia mindezidáig egy rendkívül költségesen és lassan elérhető szolgáltatási terület volt. Ez változott meg októberben.

Az új útvonalon is igénybe vehető mind a raklapcsere mind pedig az emelőhátfalas szolgáltatás. A szlovák viszonylaton is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk mind a B2B, mind a B2C ügyfelek számára. Ezen kívül természetesen elérhető az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.