A szállítmányozás megszervezése az egyik legkritikusabb feladat a jelentős árukészlettel rendelkező nagyvállalatok és a kisebb, de méreteihez képest komoly áruforgalmat bonyolító cégek életében.

A helyzet tovább fokozódik az utolsó negyedévben, amikor ezek a vállalkozások a nagy ünnepi hajrára készülve, megsokszorozzák export-import tevékenységeiket.

A sikeres cégek az év végi hajrában is pár lépéssel előrébb járnak

És itt van a kutya elásva, ugyanis, a fuvarozó cégek kapacitása is véges. Az év utolsó hónapjaiban nem ritka, hogy még a felkészült, több éves tapasztalattal rendelkező speditőrök is erőn felül teljesítenek.
Sőt, az is könnyen megeshet, hogy Ön, mint cégvezető nem talál olyan szállítmányozó partnert, amely garantálni tudja, hogy az Ön által feladott árut időben eljuttatja a célállomásra.

Mivel ez Önnek komoly anyagi veszteséggel járna, bölcsebb döntés, ha kizárja ezt az eshetőséget. Hogy hogyan? A folytatásból kiderül!

A gördülékeny szállítmányozás a nyugalom és az üzleti siker egyik záloga

A sikeres vállalatok a szállítmányozás terén is sikeresek. Hogy miért? Mert ahogyan az üzlet egyéb aspektusait, úgy a fuvarozást is pontosan, jó előre megtervezik.

Mert nincs is annál kellemetlenebb, minthogy a teljesítésen csússzon el az üzlet. Az igazi profik nem engednek meg maguknak ilyen hibát, ezért Ön se tegye!

Akár alapanyag beszállításról, akár készáru kiszállításról is legyen szó, ha karácsony előtt nem akar kudarcot vallani:

  • tervezzen előre, legyen tisztában azzal, mikor, mit és mekkora tételben kíván útra bocsátani
  • rendelje meg a szállítmányozást hónapokkal korábban, mint ahogy az esedékes lenne
  • ha megbízható, rugalmas és tapasztalt speditőrt talál, kössön hosszú távú megállapodást, mert Ön ezzel sokat nyerhet

Erre azért van szükség mert:

  • nemcsak az Ön vállalata, hanem szinte az összes áruforgalmat bonyolító vállalat arra törekszik, hogy az ünnepi ciklusban megsokszorozza forgalmát
  • az áruforgalom növekedés miatt jelentősen meghosszabbodnak a teljesítési idők

Az év végi hajrá már elkezdődött. Aki lemarad, az könnyen kimaradhat a nagyobb profitból. Lépjen időben és legyen Ön az idei év nagy nyertese!

Ha ehhez minőségi szállítmányozási szolgáltatásra van szüksége, ne késlekedjen, még ma kérjen ajánlatot a SZAM SPED Kft-től>>>