Hogyan lesz egy énektanárnőből egy felsőkategóriás szállítmányozási cég tulajdonosa?

Az odavezető út ugyan nem volt nyílegyenes, de az igazi álmok sorsa az, hogy valóra váltsák őket, nem igaz?

Hatalmas monstrumok és benzingőz – felsőkategóriás szállítmányozási cég építése mindössze 8 év alatt

Szerencsiné Agócs Mónika, a SZAM SPED Kft. tulajdonosa, ahogyan a Cégvezetői Magazin 2020. februári számában közölt interjúban is elmondta, már gyermekkorában érezte, hogy a kamionok iránti szenvedélye túlmutat holmi átmeneti fellángoláson.

Habár nőként elsőre az énektanári pálya biztonságosabbnak és a családalapítás szempontjából stabilabb választásnak tűnt, évtizedekkel később mégis visszakanyarodott egykori álmaihoz. Be is bizonyította, hogy az álmaink megvalósításához és az igazi sikerekhez mindössze határozott cél, kitartás és megrendíthetetlen hit kell.

A SZAM SPED Kft., a 2012-es alapítás óta eltelt mindössze 8 év alatt beírta magát a fuvarozó cégek legjobbjai közé, megbízható és kiemelkedően gyors szolgáltatásainak köszönhetően.

Miért válassza Ön is a SZAM SPED Kft. komplex fuvarozási szolgáltatásait?

A SZAM SPED Kft. teljes körű közúti, vízi és légi szállítmányozás mellett, vámügyintézési és logisztikai kontrol, valamint 2020 márciusától egypalettás gyűjtőfuvarozás szolgáltatással teszi könnyebbé a különböző gyártó cégek és a Heves megyei vállalkozások mindennapjait.

A cég fő profilja a garantáltan időben érkező, biztonságos, megbízható és nyomon követhető csomagszállítás. A cég elsősorban Magyarország és az Európai Unió határain belül, a közúton történő fuvarozás specialistája.

A 24-48 órás garantált kiszállítási idővel és a saját dedikált kapcsolattartóval, végre Önnek sem kell többé nagy értékű vagy több raklapból álló export vagy import szállítmánya miatt aggódnia. Biztos lehet abban, hogy az időre és kifogástalan állapotban ér célba.

SZAM SPED a földön, vízen, levegőben is

Európa határain kívül talált üzleti partnerre? Intézze a szállítmányozási ügyeket és a vámkezelést egyszerűen!

A SZAM SPED Kft. teljes körű és ügyintézési szolgáltatásának segítségével végre megszabadulhat a vámügyintézéssel és a vámraktározással kapcsolatos összetett és időigényes feladatoktól.

Ha a SZAM SPED Kft-re bízza a fuvart, biztos lehet abban, hogy az időben a megadott címre érkezik. Ahhoz, hogy Ön mindig elégedett legyen, a háttérben összehangolt és rendkívül összetett munka folyik.

Mégis mitől más a SZAM SPED, mint a többi szállítmányozással foglalkozó cég?

A SZAM SPED Kft. működésének motorja egyértelműen:

    • a mindössze 25 főből álló lelkes és szakmailag elhivatott csapat, a munkatársai közötti családias hangulat
    • a titkok nélküli kristálytiszta kommunikáció
    • a közös célok iránti elkötelezettség
    • és a képesség, hogy akár hegyeket mozgassanak meg egy-egy fuvar sikeres teljesítéséért

A SZAM SPED Kft. naponta 9 saját autóval, 50 stratégiailag szerződött akkreditált partner gépjárművel és 300 alvállalkozóval áll kapcsolatban.

Évente több mint 20.000 sikeresen teljesített közúti, vízi és légi fuvarfeladat mögött gondosan összehangolt és lelkiismeretes munka áll.

Szeretne Ön is hátradőlni és biztonságban tudni belföldi vagy export-import szállítmányát?

Váltson magának gondtalanságot, bízza a feladatot a SZAM SPED Kft-re!