A raklapos gyűjtőfuvar szolgáltatás kiváló lehetőség mindazok számára, akik csekély mennyiségű vagy akár egyetlen áru elszállítására keresnek költséghatékony megoldást. De mit is jelent valójában a raklapos gyűjtőfuvar és milyen feltételei, illetve előnyei vagy esetleges hátrányai vannak? Olvasson tovább, azonnal kiderül!

A raklapos gyűjtőfuvar feltételei

A raklapos gyűjtőfuvar, mint ahogy az már fentebb is olvasható, kizárólag a kisebb mennyiségű áruk, biztonságos és rendkívül kedvező árú szállítmányozására irányuló szolgáltatásunk.

Előnye, hogy akár egyetlen doboznyi árut is elindíthat, ráadásul nem csak belföldön, hanem külföldi desztinációk irányába is, méghozzá a lehető legkedvezőbb költségvonzattal. Hátránya viszont az időtényező, ugyanis ez a szállítmányozási mód nem a gyorsaságról szól.

A SZAM-SPED Kft. megbízható belföldi és külföldi szállítmányozó partnerei révén ugyanazt a magas minőségi fuvarozási szolgáltatást nyújtja az egy csomagos szállítmányozások esetén, mint a több raklapnyi, egyénileg útnak indított fuvarozások során.

Partnereink az adott célországokban átveszik az általunk összegyűjtött, egy irányba tartó árukat, amelyeket a miénkkel megegyező, kiváló minőségű és megbízható szállítmányozási tapasztalatuk segítségével juttatnak el a rendeltetési helyükre.

Ezért tudjuk garantálni, hogy az Ön által feladott kis mennyiségű áruk is sértetlenül jutnak el az Ön által meghatározott célállomásra.

Mikor érdemes Önnek a SZAM-SPED Kft. raklapos gyűjtőfuvar szolgáltatása mellett döntenie?

Önnek kizárólag akkor érdemes ebben a lehetőségben gondolkodnia:

    • ha nem több tonnányi árut szeretne útnak indítani, hanem csupán egy-egy kisebb mennyiséget
    • ha belföldi vagy külföldi célállomásra szeretné eljuttatni az árut, kifejezetten kedvező költségekkel
    • ha Önnek nem számít a gyorsaság, de a biztonság és a megbízhatóság igen
    • ha folyamatosan nyomon szeretné követni az Ön által elindított áru útját
    • ha nyugodtan szeretne hátradőlni, mert a fuvarszervezés első lépésétől, a célállomáson történő átadás utolsó mozzanatáig biztos kezekben szeretné tudni a folyamatot

A SZAM-SPED Kft. 0-24 órás diszpécser szolgálattal, gyors és gördülékeny ügyintézéssel és évtizedes tapasztalattal a háta mögött, leveszi az Ön válláról a fuvarszervezéssel kapcsolatos összes terhet, legyen szó akár több tonnányi áru mozgatásáról, vagy akár a raklapos gyűjtőfuvar szolgáltatásról. Kérjen ajánlatot most!