Gyakran előfordul, hogy egy-egy raklapnyi vagy csupán néhány darab árut kell eljuttatnia üzleti partneréhez? Szeretne még a gyűjtőfuvarnál is gazdaságosabb és gyorsabb megoldást találni? Mi ismerjük az Ön számára legideálisabb megoldást!

Mikor és kinek jó választás a kis paletta szállítás?

A kis paletta szállítás azok számára jelent kiváló megoldást, akik:

  • egyszerre csak kis mennyiségű árut mozgatnának
  • rendkívül gyorsan
  • megbízhatóan
  • és költséghatékonyan

A teljes szállítókapacitás kihasználása ugyanis elsősorban a nagyvállalatoknak, illetve az egyszerre rendkívül nagy mennyiségű árut útra bocsátó vállalkozásoknak és vállalatoknak ideális opció.

Egy teli kamion elindítása értelemszerűen drágább, mint egy-egy raklapnyi áru fuvarozási költsége, amennyiben a megfelelő módon és tapasztalt, minden helyzetre felkészült, megbízható szállítmányozó által indítja útnak.

A gyűjtőfuvar pedig kifejezetten akkor remek választás, ha van elég idő arra, hogy az áru a kiindulási ponttól a kiválasztott célállomásra jusson.

A gyűjtőfuvar során ugyanis a szállítmányozók megvárják, amíg egy kamion tele lesz áruval, és akkor indítják tovább. Tehát, ha sürgős a fuvar, ne ezt válassza!

Egy-egy üzlet sikere azonban sok esetben épp a gyorsaságon múlik. És egyáltalán nem törvényszerű az sem, hogy a cégek teljes kamionnyi vagy akár több kamionnyi árut mozgassanak. Az ilyen helyzetekben került előtérbe a kis paletta szállítás.

Járja a saját útját!

Ugye, Ön sem szeretne elveszíteni a fontos és értékes üzleti partnerei közül egyet sem az év végi hajrában, azért, mert az általuk preferált egy-két napos határidőn belül nem tudja teljesíteni a szállítást?

Válassza a kis paletta szállítást, amit a SZAM SPED Kft.:

  • 24-48 óra alatt juttat el az Ön által megadott célállomásra Magyarország, illetve Európa határain belül, 24 országban, közel 400 depóba
  • épségben és biztonságosan
  • online folyamatosan nyomon követhetően
  • verhetetlen ár-érték arányban

Kérjen ajánlatot PlalettaExpress szolgáltatásunkra most>>>