A fuvarozó cégek feladata, hogy a feladott szállítmányokat, biztonságosan, megbízhatóan és a megadott határidőre eljuttassák a megfelelő célállomásokra.

Ha a szívünkre tesszük a kezünket, be kell valljuk, hogy nem számítottunk arra, hogy 2020-ban olyan méretű világjárvány köszönt ránk, ami fennakadásokat okozhat a belföldi és nemzetközi szállítmányozásban.

Az elmúlt hónapok eseményei azonban épp az ellenkezőjét mutatják és bebizonyították, hogy a fuvarozó cégek egy része képes csak a lehető legrövidebb határidővel és továbbra is gördülékenyen kiszolgálni partnereit. Hogy miért? Azonnal kiderül!

A fuvarozó cégek nem egyformák

A fuvarozó cégek, bizony nem egyformák. Más-más koncepció szerint dolgozunk, sok esetben más értékrenddel és természetesen egyénileg más-más partneri hálózattal, vagy éppen anélkül.

Azok a fuvarozó cégek tudnak egy ilyen hatalmas méretű, világot megrengető járvány idején is magas színvonalon és szerződésszerűen teljesíteni, amelyek:

  • kiterjedt és szinte a világ minden pontján biztosított partneri kapcsolatokkal és hálózattal rendelkeznek
  • tisztában vannak és naprakész információkkal rendelkeznek a szállítmányozási útvonalakkal, a logisztikai lehetőségekkel és a vámkezelési eljárásokkal kapcsolatban
  • megfelelő mennyiségű, hibátlan szállítóeszközzel és megbízható sofőr gárdával rendelkeznek
  • hasznos információkkal és gördülékeny ügyintézéssel segítik a megrendelőt

Az Ön szállítmányozó partnere megfelel a fenti elvárásoknak?

A fuvarozó cégek többsége sajnos nem feltétlenül tartja szem előtt a megrendelő érdekeit. Márpedig ahhoz, hogy pl. Ön nyugodtan hátradőljön és biztos lehessen abban, hogy az Ön által útra bocsátott szállítmány biztonságosan, sértetlenül és a meghatározott időintervallumon belül megérkezik a rendeltetési helyére, elengedhetetlenül fontos, hogy:

  • Ön online, folyamatosan nyomon kísérhesse, hogy épp hol tart a fuvar
  • kérdés és probléma esetén azonnal elérhesse a fuvarozó cég munkatársát
  • a szállítmánnyal kapcsolatos első feladattól a célállomáson való lerakodás utolsó mozzanatáig biztos kézben tudhassa az Ön által feladott árut
  • nyugodtan rábízhassa a szervezési feladatokat tapasztalt és minőségi szolgáltatást nyújtó fuvarozó partnerre, ezáltal önmaga számára plusz szabadidőt biztosítva
  • és ha szükséges, a kiválasztott fuvarozó partner akár néhány órán belül megbízható sofőrrel és járművel rendelkezésre álljon az Ön számára

A SZAM-SPED Kft.-nél mindezeket megkapja! Szállítmányozási, vámkezelési és logisztikai kontroll szolgáltatásaink segítségével végre lekerülnek az Ön válláról a szállítmányozással kapcsolatos terhek és problémák.

Szerteágazó partneri kapcsolataink, a fuvarozásban szerzett évtizedes tapasztalatunk és a magasra tett mércénk a garancia az Ön elégedettségére és a ránk bízott áruk maximálisan biztonságos és határidőre történő eljuttatására bármely Ön által meghatározott desztinációba. Kérjen ajánlatot most!