Sokan, sokféleképpen gondolkodnak az ellátási láncokról, a szállítmányozásról és különösen a logisztikáról. Annyit biztosan tudhatunk, hogy az elmúlt mintegy ötven évben a logisztika egy sokszereplős, gyakran bonyolult folyamatokat leképező iparággá nőtte ki magát.

Mit jelent ez egy vállalkozás szempontjából? Azt, hogy ha versenyképes akar lenni, akkor képesnek kell lennie átlátni és megtervezni a logisztikai folyamatokat. A fuvarok gyakoriságának meghatározása, a szállítási módok kiválasztása és szükség esetén kombinálása, a rakománytervezés és a költségek pontos követése mind olyan terület, aminek a segítségével javítani lehet a szállítás minőségén, és nem utolsó sorban költséghatékonyabb opciók mellett lehet dönteni.

A jó döntések meghozatalához nem kell más, mint alapos tapasztalat a szállítmányozás terén és lehetőleg minél szélesebb kapcsolatrendszer.

Miért válasszon bennünket, ha szállítmányozásról van szó?

Tisztában vagyunk vele, hogy egy cég versenyképességét a következő négy tényező befolyásolja leginkább: költségek, minőség, gyorsaság és flexibilitás. Szakértői segítséget tudunk nyújtani minden ügyfelünknek a logisztika területén úgy, hogy a fenti négy tényezőt maximálisan figyelembe vesszük.

A Szam Sped vezetői és szakmai tanácsadói mind a hazai és nemzetközi nagyvállalati szférában edződött logisztikai szakemberek. Komplex projektek százait irányítottuk már, belföldi és kontinenseken átívelő szállítmányozási feladatokat oldottunk és oldunk meg. Napi szinten végezzük ezt a nagy figyelmet és hozzáértést igénylő munkát.

Aktívan részt tudunk venni az Ön vállalkozása folyamatainak optimalizálásában is. Logkontroll szolgáltatásunkkal feltérképezzük és szükség esetén újratervezzük a logisztikai folyamatokat. Küldetésünk, hogy növeljük a hazai vállalkozások hatékonyságát a vevőkiszolgálás területén. Mindezt a statisztikák folyamatos nyomon követésével, kimutatásokkal, amelyeket használva a változó körülményekre azonnal tudunk reagálni.

Gyors választ adunk a szállítmányozással kapcsolatos kérdésekre, ami új projektek indításakor életbevágó lehet. Nagy kapacitásokat igénylő projektek esetén is partnerre talál bennünk: megszervezzük, majd koordináljuk a logisztikai folyamatot az elejétől a végéig.

Hosszútávú partnerségben gondolkodunk, ugyanis nem egyszerűen szállítással foglalkozó cég vagyunk, hanem olyan vállalkozás, amely megoldást hozhat bizonyos üzleti problémákra. Nyitottak vagyunk a közös gondolkodásra és a tapasztalatok megosztására.

Mit nyer Ön, ha minket választ?

Álljon itt néhány konkrét példa: költségcsökkentés, a beszerzés hatékonyságának javítása, belépés új piacokra, gyártási folyamatok racionalizálása, a logisztikai költségek gazdaságos felhasználása stb.

Tartsa kézben a szállítmányozási folyamatokat és ezek költségeit! Lépjen kapcsolatba velünk>>