A nagyobb nyereség a lefaragott kiadásokkal kezdődik. Szeretné csökkenteni a fuvarozás költségeit? Mérlegeljen 3 kiemelten fontos részletet ahhoz, hogy a fuvarozási árak az Ön számára kedvezően alakuljanak!

Mitől függenek a fuvarozási árak?

A fuvarozási árak változása elsősorban az üzemanyagköltségtől, autópályadíjaktól függenek, egy fuvarozó számára.
Az Ön szempontjából viszont más a helyzet. A szállítmányozási árakat leginkább:

  • a szállítmányozó vállalat által biztosított szolgáltatás minősége és a vállalt határidők betartása
  • a kijelölt desztinációk távolsága
  • a rakomány mennyisége befolyásolja.

Hogyan faraghatóak le a fuvarozás költségei?

Kissé közhelynek tűnik, de a fuvarozás árak a megrendelő szempontjából minden esetben egy jól megfontolt és bölcs döntéssel faraghatóak le. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Olvasson tovább, azonnal kiderül!

1. Minőség és időgarancia

Az üzlet sikere múlhat azon, hogy a vállalt szállítási határidőre megérkezik-e az adott rakomány vagy sem. Kiváltképp az év utolsó negyedévében, amikor is:

    • az ünnepi hajrában megnövekedhetnek szállítási határidők
    • és egyre nehezebb megtalálni azt a fuvarozó partnert, aki biztonságos és minőségi szállítmányozási szolgáltatást nyújt, illetve garantált határidőre teljesítést biztosít, szinte bármilyen körülmények között

2. Távolság

A rakomány végcéljának távolsága kikerülhetetlen részlet, amit a fuvarozás típusa, a határátlépések száma, valamint az út során felmerülő díjak és költségek befolyásolnak.

Közúti szállítmányozás esetén döntő fontosságú, hogy a szállítmányozó rendelkezik-e megfelelő mennyiségű járművel és szabad kapacitással ahhoz, hogy fennakadások nélkül, akár néhány órán belül rendelkezésre álljon.

3. Rakomány mennyisége

A rakomány mennyisége döntő fontosságú a fuvarozási árak szempontjából, hiszen nem mindegy, hogy egy teljesen telepakolt kamion vagy csupán egy-egy raklapnyi áru indul útnak.

Azok számára akik leginkább kispalettás fuvarozásban gondolkodnak, rendkívül kedvező lehetőség a paletta szállítmányozás, amely 1-6 raklapnyi áru költséghatékony és rendkívül gyors (24-48 órás) garantált célba juttatására ad kiváló lehetőséget.

Minél felkészültebb egy szállítmányozó vállalkozás, illetve minél több megbízható nemzetközi partnerrel működik együtt, annál gyorsabban célba ér a fuvar és annál kedvezőbbé tehetőek a szállítmányozási költségek.

Ha Ön a fenti pontokban foglalt, színvonalas és kedvező áru szállítmányozási szolgáltatást keres, kérjen ajánlatot a SZAM SPED Kft-től>>>