A raktározás bizonyos helyzetekben elkerülhetetlen. Jó szervezéssel gördülékenyen intézhető és minőségi szolgáltatásként segítheti a szállítmányozás egyéb területeit. Ön tökéletesen tisztában van azzal, hogyan juthat a raktározás terén is kiemelt minőséghez? Most megtudhatja!

A raktározás feladatai kiszervezhetőek

Raktározás a nemzetközi áru szállítmányozás egyik kiemelt feladata. A vámraktárak, vagy más néven a ÁFA-raktárak a külföldről behozott áruk számára folyamatosan őrzött, vámmentes területet biztosítanak.

Kifejezetten alkalmasak olyan rakományok tárolására, amelyeknél nincs szükség a teljes mennyiség egy időben történő vámkezelése. Ha ugyanis bizonytalan az értékesítés, akár egyesével is kivihetőek a tételek, egyéni vámügyintézéssel és az épp aktuális árura vonatkozó vám megfizetése után.

A feladat tehát összetett és folyamatos kontrollt igényel. Ezért ha Ön nem szívesen bajlódik a vámügyintézéssel, a vámraktárban való elhelyezéssel és egyéb logisztikai feladatokkal, érdemes ezeket szakértő kezekbe delegálni. Annál is inkább, mert így időt spórolhat és lekerül a válláról egy nagy súly is.

Ezért célszerű választás a raktár-logisztika

Akár export, akár import árumozgatás történik, Ön hatalmas helyzeti előnybe kerülhet egy tapasztalt partner raktár-logisztikai rálátásával és teljes körű ügyintézésével.

Ha pedig ez a partner a szállítmányozás első lépésétől a célállomáson való lerakodás utolsó mozzanatáig mindent egy kézben tart, Ön teljes biztonságban érezheti magát.

A SZAM SPED KFT-nél Ön pontosan erre számíthat!

Komplex szolgáltatásunk felöleli:

    • az áru megfelelő szállítójárművel és sofőrrel történő útrabocsátását
    • a folyamatos árukövetést
    • az út közben szükséges biztonságos raktározással kapcsolatos ügyintézést és folyamatos információ nyújtást
    • az esetleges vámkezelést
    • az áru rendeltetési helyére juttatását

MIndezt dedikált kapcsolattartóval, 24 órás elérhetőséggel és az elmúlt közel egy évtized minden tapasztalatával.

Kérjen ajánlatot a SZAM SPED KFT. átfogó szállítmányozói és logisztikai szolgáltatásaira még ma!>>>