Önnek eddig elérhetetlen volt a paletta szállítás, pedig alkalmanként csupán kis mennyiségű áru szállítmányozásáról kell gondoskodnia? Amennyiben csupán egy-két vagy néhány raklapnyi áru országhatáron vagy Európán belüli mozgatásáról van szó, ne pazaroljon többé sem időt, sem pénzt más megoldásra! Olvasson tovább, azonnal eláruljuk, hogy miért!

Miben más a paletta szállítás?

A paletta szállítás verhetetlen előnyeit akkor tudja maradéktalanul kihasználni, ha kifejezetten kis mennyiségű árut szeretne a kiindulási ponttól a célállomásra juttatni Magyarországon vagy az európai desztinációkon belül bárhová.

Tehát, bármennyire is minőségi és korrekt szolgáltatásról is legyen szó, egyértelműen nem ez lesz a megfelelő megoldás, ha nagyobb mennyiségű árut kell mozgatni.

Viszont, ha Önnek minimum 1, maximum 6 raklapnyi áru szállítmányozását kell biztonságosan, gyorsan és megbízhatóan megszerveznie, már nagyon is érdemes elgondolkodnia a paletta szállítás lehetőségéről.

Mi is az a paletta szállítás szolgáltatás?

Ez a szolgáltatás kifejezetten az egy raklapos fuvarozásra koncentrál. Aki ezt a szolgáltatást választja, biztos lehet abban, hogy:

  • akkor is eljut az általa feladott áru a célállomásra, ha az nem tölti tele a kamion rakterét
  • ha pedig a megfelelő szállítmányozó partnerrel végezteti el ezt a munkát, mindez rendkívül kedvező áron, extrém gyorsasággal is történhet

Mik lehetnek a buktatók?

Ha kis mennyiségű áru fuvarozásáról van szó, Önnek mindenképpen az az előnyös, ha nem kell megrendelnie egy kamiont, hanem csak feladja azt a néhány raklapot, amit el szeretne juttatni a célállomásra és már végzett is. De épp ez jelentheti legnagyobb buktatót is.

A legtöbb speditőr cég ugyanis nem indítja el a kamiont néhány raklapnyi áruval. Ez pedig Önnek két szempontból is előnytelen:

  • Egyrészt, ha nem indul el és érkezik meg időben az áru, akkor feleslegesen vesztegel. És amennyire közhely, annyira igaz is, hogy az idő pénz. Ez pedig Önre és üzleti partnerére nézve is igaz.
  • Másrészt pedig, ha egy speditőr cég elindítja a kamiont mindössze 6 raklapnyi áruval, a legtöbb esetben roppant magas árat szab.

  Ha szeretné mindezeket elkerülni, ne kockáztasson, bízza profi, több éves szakmai tapasztalattal és hatalmas partneri hálózattal rendelkező fuvarozó cégre a kis tételű szállítmányozási feladatokat!

  Hol talál ilyen fuvarozót?

  Nem is kell tovább keresnie: a SZAM-SPED Kft. PalettaExpress szolgáltatásával egyszerre kapja meg a:

   • 24-48 órás garantált szállítmányozási szolgáltatást, Európa 24 országába, közel 400 depóba
   • kiemelkedő minőségben és megbízhatóan, 24 órás ügyfélszolgálattal
   • online nyomon követhetően

  A SZAM-SPED Kft. az évi 50.000 megmozgatott palettával a kontinens legnagyobb áruterítő hálózat tagjaként már egyetlen paletta szállítmányozási feladatait is gördülékenyen és gyorsan ellátja. Kérjen ajánlatot PalettaExpress szolgáltatásunkra most!