A gyűjtő fuvarozás és a paletta szállítás hasonló szolgáltatásoknak tűnnek, azonban lényeges különbségek vannak közöttük. Mindkettő költséghatékony szállítmányozási lehetőséget kínál, de az előbbi esetében, a kedvező árfekvés érdekében egy fontos kompromisszumot is meg kell kötni. Vajon, az Ön számára járható út a gyűjtő fuvarozás? Kiderül a folytatásból!>>>

A gyűjtő fuvarozás legnagyobb előnye, egyben a hátránya is

A gyűjtő fuvarozás egy hatékony szállítmányozási lehetőség. A költségek alacsonyan tartása úgy lehetséges, hogy a fuvarozó vállalat a gyűjtő fuvarok során, az egy irányba tartó, kisebb-nagyobb árumennyiséget összegyűjti.

A szolgáltatás lényege, hogy a szállító kamionok egy irányból csak akkor indulnak el a lerakójuk felé, amikor a raktér teljesen megtelik áruval. Így a szállítmányozó és a megrendelő fél költségei is jelentősen csökkennek.

A kedvező ár hátulütője épp ugyanaz, mint ami az ár tényezőt befolyásolja: az idő. A gyűjtő fuvarok során ugyanis gyakran 2-3 vagy akár több hétbe is beletelhet, hogy egy kamion elinduljon a célállomás felé.

Nem kérdés, hogy ha egy szállítmánynak határidőre kell megérkeznie célállomásra, a gyűjtő szállítmányozás szóba sem jöhet.

A kedvező árú szolgáltatás jellemzői

A gyűjtő fuvarozás összetett logisztikai kontrollt igénylő feladat, ami csak akkor sikeres, ha a szállítmányozó nincs egyedül.

Egy speditőr vállalkozás sikerének kulcsa:

  • a saját szakmai tapasztalatában és elhivatottságában
  • a jól bejáratott fuvarozói partneri kapcsolatokban
  • a feladat elvégzésére alkalmas és megbízható alvállalkozókkal történő hosszú távú megállapodásokban rejlik.

Ez a kedvező áron elérhető, belföldi, Európai Unió határain belüli és nemzetközi szintre is kiterjeszthető szállítmányozási szolgáltatás azok számára jelent ideális és színvonalas megoldást, akik:

  • a szállítmányozási költségek lefaragására helyezik a hangsúlyt a szállítási idő helyett
  • egyszerre csak kis mennyiségű, nem sürgős rakományt indítanak útnak
  • a hagyományos teli kamionos rakományoknál jóval lassabban, de ugyanolyan biztonságban szeretnék tudni a feladott árut

Ez esetben ugyanis a SZAM SPED Kft. gyűjtő fuvarozás szolgáltatása a megoldás. Kérjen ajánlatot gyűjtő fuvarra még ma!>>>

Ha pedig mindössze 1-6 raklapnyi az áru és 48 órán belül egy másik európai célállomáson kell lennie, ne habozzon, kérjen ajánlatot paletta szállításra is!>>>