A paletta szállítás ideális lehetőséget teremt Önnek, ha nem akar egy egész kamiont vagy konténert lefoglalni egy-egy rakomány útnak indításához. A raklapos gyűjtőfuvarozás, a kedvező díjtábla és a gyors teljesítés miatt az Ön üzleti partnere felé tett vállalásait is megkönnyítheti.

Lássuk, mit kell feltétlenül tudnia erről a szállítmányozási módról, ahhoz, hogy a kiaknázhassa a benne rejlő számos előnyt>>>

Paletta szállítás vagy gyűjtőfuvarozás: mi a különbség?

A paletta szállítás az 1-6 raklapnyi áru biztonságos fuvarozására szolgál. Ezzel szemben a gyűjtőfuvarozás akár egyetlen doboznyi áru szállítmányozását is lehetővé teszi. Mindkét szolgáltatás lényege a költséghatékony árumozgatás.

A harmadi lehetséges opció a teljes kamionos vagy konténeres szállítmányozás, ami nem csak akkor jöhet szóba, ha az árujával tele tudja tölteni egy szállítóeszköz rakterét.

Akkor érdemes ezt, a jóval költségesebb lehetőséget választani, ha tetemesebb mennyiségű rakományt kell A-ból B-be azonnal szállítani.

A paletta szállítás verhetetlen előnye

A SZAM SPED Kft. paletta szállítás szolgáltatása a 24-48 órás célbaérést garantálja. Tehát nem csak hatékony és biztonságos szolgáltatást kap, hanem ráadásul rekord sebességgel juttatjuk el a az Ön által feladott árut a kijelölt célállomásra Magyarországon és Európán belül szinte bármilyen desztinációban.

A gyűjtőfuvarozás esetében nem az időtényező az elsődleges szempont. Ebben ugyanis jelentősen elmarad a raklapos gyűjtőszállítmányozástól, árban viszont verhetetlen. A gyűjtőfuvar esetében egy rendkívül kedvező ár találkozik a hosszabb szállítmányozási határidővel.

Mielőtt megrendelné a szállítmányozási szolgáltatást, minden esetben mérlegelni kell, hogy:

    • a határidő vagy a fuvar költsége a fontosabb a megrendelő, azaz az Ön számára
    • melyik fuvarozási mód szolgálja leginkább az áru biztonságos, gyors és költséghatékony mozgatását

Bizonytalan a döntésben? Bízza magát az évtizedes tapasztalatunkra és kérjen ajánlatot még ma, hogy meglássa, a fuvarozás gördülékeny oldalát>>>