Egy kiváló speditőr cég aranyat ér. Ugye? Hiszen nincs is megnyugtatóbb annál, mint tudni, hogy az útnak indított szállítmány a meghatározott időben, a megjelölt célállomás lesz, sértetlenül, az ellenoldali partner legnagyobb elégedettségére. De vajon honnan és miből lehet előre tudni, hogy a kiválasztott speditőr cég hibátlanul fog teljesíteni vagy sem? Olvasson tovább, azonnal eláruljuk!

Mitől lesz kiváló egy speditőr cég?

Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy egy speditőr cég hogyan emelkedhet ki más fuvarozó cégek közül. Tisztáztuk, hogy csak a lelkiismeretes munka és a magas minőség hozhatja el azt a sikert egy fuvarozó számára, ami garanciát jelent a megrendelő partnerek felé is.

Egy kiváló speditőr cég nem engedheti meg magának:

  • a bizonytalan teljesítést
  • a késést
  • a rá bízott áru meghibásodását, megrongálódását
  • az udvariatlan és mogorva személyzetet
  • a nehezen nyomon követhető vagy egyenesen nyomonkövethetetlen szállítmányozási szolgáltatást
  • az elégtelen kapacitást mint a rendelkezésre álló járművek, mint pedig a sofőrök tekintetében
  • a nehézkes ügyintézést
  • elégedetlen ügyfeleket

Így találhatja meg az Ön számára ideális speditőrt

Ha az Ön elképzeléseinek és céljainak leginkább megfelelő speditőr céget szeretné megtalálni, ne engedjen az elvárásaiból, mert csak így kaphatja meg azt a szolgáltatást, amit szeretne!

Ellenőrizze a referenciákat!

Ahhoz, hogy a legkiválóbb speditőr szolgáltatást kapja, érdemes tapasztalt és kiterjedt partnerhálózattal rendelkező, időre és megbízhatóan teljesítő fuvarozót választania. Ennek ellenőrzésére a referenciák áttekintése és a bűvös számok tanulmányozása a legjobb megoldás.

Ellenőrizze a minőséget!

Ne legyen rest és kérdezzen! Egy kiváló speditőr cég mindig, minden esetben együttműködő és munkatársai szívesen válaszolnak az Ön által feltett kérdésekre. A válaszokból pedig Ön már könnyedén leszűrheti, hogy az adott szállítmányozó cég az Ön hosszú távú partnere lehet-e vagy sem.

Válassza a biztonságot!

Önnek is görcsbe szorul a gyomra, amikor felad egy nagyobb értékű szállítmányt és aztán egy ideig fogalma sincs róla, hogy az éppen hol tart?

Kerülje el az ilyen buktatókat és válasszon olyan speditőr partnert, amely garantálja, hogy a szállítmány útja során Ön folyamatosan tisztában legyen a részletekkel, és a szükséges azonnal információt, illetve érdemi segítséget kaphasson a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálat munkatársaitól!

Amennyiben a fenti elvárásoknak megfelelő speditőrt keres és valóban gördülékeny szállítmányozási megoldásokra vágyi, vegye fel a kapcsolatot a SZAM-SPED Kft-vel!