A fuvarozó cégek között hatalmas különbségek lehetnek. Több tényező is szerepet játszik abban, hogy az egyik speditőr folyamatosan új munkatársakkal, járművekkel és partnerekkel bővíti szolgáltatási körét, hogy a folyamatosan sokasodó megbízásokat teljesíteni tudja, míg a másik a fennmaradásért küzd. Nézzük, mitől válik professzionálissá egy fuvarozó cég!

Amitől egy fuvarozó cég kiemelkedik a tömegből

Számtalan lehetőség áll rendelkezésre, hogy egy fuvarozó cég felhívja magára a potenciális ügyfelei figyelmét. Hosszú távú sikert azonban csak kitartó és lelkiismeretes munka hozhat.

Gyorsaság, megbízhatóság és precizitás

A szállítmányozás során az idő kulcsfontosságú tényező, hiszen akár egy napos csúszás is hatalmas összegeket emészthet fel a megrendelői és az eladói oldalon egyaránt.

Ezért rendkívül fontos, hogy a megbízott fuvarozó cég minden rakományt vagy csomagot késés nélkül juttasson el a célállomásra. Ugyanez a gyorsaság és precizitás kell hogy vonatkozzon a fuvarokmányok visszaküldésre is.

Egy jól működő, megbízható fuvarozó cég bármikor elérhető és az ügyfél igényeit szem előtt tarva tevékenykedik, ha pedig szükséges, a lehető legrövidebb idő alatt képes a megadott számú szállítmányozó eszközzel rendelkezésre állni.

Minőség

A fuvarozás minőségét a folyamat gördülékenysége határozza meg. Azonban nem csupán a határidőre történő pontos megérkezés és kirakodás számít, hanem az ügyféllel való kapcsolattartás minősége és a megjelenés is!

Több fuvarozó cég ügyet sem vet a sofőrök vagy az áruszállító jármű megjelenésére, azonban nem árt tudni, hogy a fogadó partner akarva-akaratlanul is azokról a személyekről fogja megítélni az egész céget, akikkel kontaktusba kerül.

A jó hangulatú kommunikáció, a segítő és udvarias hozzáállás, valamint a megfelelő megjelenésű és munkájukat precízen végző, az áru biztonságát és sértetlenségét szem előtt tartó sofőrök minden esetben a cég iránti bizalom kiépítését szolgálják.

Nyomonkövethetőség

Az áru akkor van teljes biztonságban a szállítmányozás során, ha az első pillanattól az utolsóig nyomon követhető. Sokszor gyűlik meg a baja az export-import forgalmat lebonyolító cégeknek az olyan fuvarozó vállalatokkal, amelyeknél a nyomonkövethetőség hagy némi kívánnivalót maga után.

Ugye Ön sem érezné komfortosan magát, ha a több raklapnyi vagy konténernyi értékes áruja hollétéről nem tudna bármikor megbizonyosodni?

Éppen ezért olyan fuvarozó céget érdemes választania, amely a nap 24 órájában, tehát bármikor elérhető ügyfélszolgálattal rendelkezik és garantálja a szállítás alatt lévő áru nyomonkövethetőségét. Vegye fel velünk a kapcsolatot itt>>