TENGERI FUVAROZÁS

NAGY MENNYISÉG, KEDVEZŐ ÁR,
1-2 HÓNAPOS SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Évente

20.000+
TELJESÍTETT FUVARFELADAT

98%
PONTOSSÁG FEL- és LERAKODÁSI IDŐBEN

8.760 óra
RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Teljeskörű ügyintézés

A rengeteg export- import árut ezzel a szállítási móddal a legköltséghatékonyabb szállítani. Azonban nehéz olyan szállító partnert találni, aki vállalni tudja a hajóra, majd onnan a kikötőből a megbízóhoz való szállítást, gazdaságosan és a lehető leggyorsabban. Cégünk saját autóival és tág kapcsolati körével képes erre.

Normál konténerek

Különleges kezelést nem igénylő általános áruk szállítására alkalmas. Nagyságuk alapján két alaptípussal 20’-as és 40’-es méretű konténerrel dolgozunk.

FCL konténerek

Teli konténeres szállítás elsősorban abban az esetben szükséges, ha az áru értéke, súlya vagy terjedelme megköveteli a külön kezelést. Gazdaságos módja a nagy mennyiségű termékek kontinenseken történő átszállításának. Hetente indulnak hajók a világ főbb kikötőiből, heti elhajózás Hamburgból és Koperből a világ összes kikötőjébe. Különleges kezelést nem igénylő általános áruk szállítására alkalmas.

LCL – gyűjtő konténer rakomány szállítása

Kisebb terjedelmű és mennyiségű áruk esetén alkalmazzuk, ahol a teljes konténert nem töltené ki egy-egy szállítmány. Ilyenkor a megoldás a kedvező díj elérésére a gyűjtő szállítás: hetente induló gyűjtőkonténerek a világ főbb kikötőiből, heti elhajózás Hamburgból és Koperből a világ összes kikötőjébe. Háztól-házig gyűjtőszolgáltatás is elérhető. Különleges kezelést nem igénylő általános áruk szállítására alkalmas.

Biztonság és megbízhatóság

A flottánk 9 saját autóból, és közel 50 stratégiailag szerződött akkreditált partner gépjárműből áll.

Emellett kapcsolatban vagyunk körülbelül 300 alvállalkozóval, akik eseti megbízással dolgoznak nekünk.

nagy múltú szakmai tapasztalat

szállítmányozói, CMR és belföldi fuvarozói felelősségbiztosítás

folyamatosan ellenőrzött alvállalkozók

Lépjünk kapcsolatba

Amennyiben a szolgáltatásunk felkeltette az Ön érdeklődését, esetleg további kérdése lenne kérem, töltse ki az alábbi Űrlapot, és kapcsolatba lépünk Önnel.