Legyen egy lépéssel a nyár előtt: ismerje meg az ideális megoldást

A nyár mindenki számára más okokból különleges. Ez lehet a családi vakáció időszaka vagy a kerti partik és grillpartik ideje. Ugyanakkor, a nyár azt is jelenti, hogy számos vállalkozás szembesül a szezonális raktározási és fuvarozási kihívásokkal. Hogy lehet ezekkel gördülékenyen megbirkózni?>>>

A nyári szezon raktározási kihívásai és megoldásai

Kihívást jelent a nyári raktározás? A szezonális kereslet gyakran meghaladja a szokásos raktárkapacitást. Azonban nem kell lemondania a nagyobb profitról, csak azért, mert nem rendelkezik a nyári forgalomhoz igazodó méretű és kapacitású raktárral. Ha egy központi elhelyezkedésű, rugalmasan bérelhető, választható méretű és időtávra szóló raktárt talál a telephelyéhez vagy boltjához közel, akkor nem lesz többé kiesett profit, csak azért, mert nem tudott megfelelő mennyiségű árut biztosítani a vevők számára.

Átfogó megoldást kínálunk a kis- és középvállalkozások számára

Hajdúszoboszló környékén tevékenykedik? Akkor ismerje meg a SZAM SPED Kft. 1250 nm-es, teljesen felszerelt, rugalmasan bérelhető és biztonságos raktározási megoldásait.

Ha minket választ, nem csak a raktározott termékeit tudhatja biztonságban, hanem átfogó logisztikai megoldásokat is kaphat.

Raktározás: Korszerű, biztonságos raktározási lehetőségeinkkel a legnagyobb nyári keresletet is képes lesz kiszolgálni.

Fuvarozás: A SZAM SPED Kft. flottájának köszönhetően bármilyen méretű és mennyiségű szállítmányt eljuttatunk a raktárba és onnan a kijelölt célállomásra.

Csomagolás: Profi csomagolási megoldásainkkal biztosítjuk, hogy a termékek sértetlenül, biztonságosan érkezzenek meg a címzetthez.

További előnyök:

  • Képzett személyzet
  • 0-24 órában őrzött, biztonsági kamerákkal felszerelt raktár
  • Rugalmasan választható raktárméret a pár nm-től a több száz nm-ig

Az optimális raktározás és fuvarozás a nyári szezonban elengedhetetlen a zökkenőmentes működéshez. Modern raktározási megoldásaink, megbízható fuvarozási szolgáltatásaink és átfogó logisztikai megoldásaink segítségével Ön naprakészen reagálhat a nyári szezon kihívásaira. A SZAM SPED Kft. az Ön partnere lehet ebben. Legyen egy lépéssel a nyár előtt! Kérjen ajánlatot>>>