Hogyan segíthet a SZAM SPED Kft?

Minden cég sajátosan kezeli a logisztikai kihívásokat, legyen az raktározás, szállítmányozás vagy a termelési folyamatok irányítása. Ezek a feladatok gyakran bonyolultak és időigényesek. Több mint egy évtizedes hazai és nemzetközi szállítmányozási és vámkezelési tapasztalattal hátunk mögött gondoltunk egy merészet, hogy még könnyebbé és egyszerűbbé tegyük a partnereink logisztikáját. Ezért kínálunk hatékony, biztonságos és költséghatékony tárolási megoldásokat. Szolgáltatásaink személyre szabhatóak, így képesek megfelelni bármilyen igénynek.>>>

 

Személyre szabott raktározási lehetőségek: a SZAM SPED Kft. rugalmas megoldásai

Cégünk megérti a változó igényeknek megfelelő raktározás fontosságát. Az ország keleti régiójában, Hajdúszoboszlón található, széles körű igényeket kielégítő 1250 nm-es raktárunkat úgy alakítottuk ki, hogy annak mérete és belmagassága a legkülönfélébb igényeknek is megfeleljen.

A raktárhelyiség bérlése mellé, plusz szolgáltatásként, tapasztalt személyzetet biztosítunk az árumozgatáshoz, a komissiózáshoz, a készletek nyilvántartásához, valamint a be- és kirakodás koordinálásához is.

Legyen szó mindössze néhány nm-es vagy több száz nm-es raktárterület bérléséről, rövid vagy hosszú távú időtartamról, a létesítményünk széleskörű szolgáltatásai között a szállítmányozók, az e-kereskedelem és a régió vállalkozásai is megtalálhatják a számukra legideálisabb raktározási megoldást.

 

Ahol a biztonság és a minőség kéz a kézben jár

A raktározás szempontjából, a rugalmasság mellett a biztonság is kiemelkedően fontos szempont. Ezért a hajdúszoboszlói raktárunkban tárolt áruk és berendezések garantált védelmének érdekében a raktárterületen számos intézkedést vezettünk be.

A könnyűszerkezetes épületben égésbiztos elektromos szerelvényekkel iktatjuk ki az elektromos vezetékek, és külön akkumulátortöltő helyiség használatával az akkumulátorok által előidézhető tűzveszélyt.

Raktárunk lehetőséget teremt Önnek a növekedésre és a bővülésre, miközben garantálja a gyorsaságot, a minőséget és hogy stabil készletszintet tartson fenn, anélkül, hogy saját raktárat kellene üzemeltetnie.
Ha további információra van szüksége a SZAM SPED Kft. raktározási szolgáltatásairól, vagy szeretne további információkat kapni arról, hogyan segíthetünk az Ön logisztikai igényeinek kielégítésében, vegye fel velünk a kapcsolatot.>>>