A tárolás létfontosságú szerepet játszik az ellátási láncban, mivel segít a szoros szállítási idő garantálásában és a raktári veszteségek csökkentésében, ezzel lehetővé téve a jobb szolgáltatások nyújtását, a versenytársak megelőzését és végső soron a profit növekedését. Ezért az üzlet bővítéséhez egy jó raktárra is szükség van.>>>.

A jó raktár 5 ismérve

Ha abban a szerencsés helyzetben van, hogy saját raktár áll rendelkezésére a megfelelő méretben, kapacitással és raktározási rendszerrel, Önnek nem kell attól tartania, hogy a raktározás miatt fennakadások léphetnek fel a logisztikai láncban. Ha azonban nem rendelkezik saját raktárral, vagy a meglévő nem biztosítja a zökkenőmentes üzletmenetet, gyors és hatékony megoldásként raktárat bérelhet. Íme az ideális raktár 5 tulajdonsága:

1. Biztonság

Ha valamire szüksége van egy jó raktárnak, az a biztonság. Egy raktárnak a nap 24 órájában biztonságosnak kell lennie, amit a megfelelő világítás, az időjárás állóság és a 24 órás felügyelet biztosít.

2. Megfelelő méret

Az Ideális raktár a megfelelő mérettel és kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy Ön a kisebb-nagyobb rakományokat is megfelelően tárolni tudja.

3. Kiszolgáló személyzet

Az árumozgatáshoz és komissiózáshoz képzett kiszolgáló személyzetre és gyors ügyintézésre van szükség.

4. Tisztaság, kártevőmentesség

Egy igényesen kialakított, tiszta és rendezett raktárban nem lehetnek kártevők. Ez főleg az élelmiszer tárolás esetén fontos, de más áruk esetében is alapkövetelmény.

5. Biztosítás

Az ideális raktárral szembeni egyik legfontosabb elvárás a felelősségbiztosítás. Mert még a teljesen biztonságos, kártevőmentes raktárakban is előfordulhatnak balesetek vagy nem várt események.
Tehát amennyiben Ön teljes biztonságban szeretné tudni a raktározott áruját, válasszon olyan raktárat, a SZAM SPED Kft. 2023 januárjában Hajdúszoboszlón megnyíló 1250 nm-es raktára, ami kiváló megoldást kínál a környék raktározási kihívásaira.

Kompromisszummentes raktározásra van szüksége?

Itt kérhet ajánlatot.>>>