A raktározás alapvetően az áruk átvételéhez, tárolásához és mozgatásához kapcsolódó műveleteket jelenti, ami számos folyamat komplex tervezését, megszervezését és végrehajtását foglalja magába, hogy biztosítsa a termékek zökkenőmentes áramlását.

Egy raktár működtetése minden vállalkozás számára kiemelten fontos, mivel a raktározás és a logisztika, az ellátási lánc szerves része. A logisztikai irányítási rendszer ezen alapvető szegmense nemcsak a késztermékek tárolását biztosítja, hanem magába foglalhatja a rendelések csomagolását és kiszállítását is.

A jól működő, ellenőrzött raktározás pozitívan befolyásolja a készleteket, garantálja a rendelések időben történő kiszállítását, ami növeli a bevételeket.>>>

A raktározás értéke a logisztikai rendszerben

A raktározás összeegyeztethető

A jól szervezett raktározás segít összeegyeztetni a keresletet és a kínálattal.

A raktározás lényege, hogy a nagy mennyiségű készletet is gondosan kezelje, méghozzá úgy, hogy az az Ön vállalkozása és ügyfelei számára anyagilag előnyös legyen.

Nyomon követett készletek

A nyomkövetéssel megakadályozhatóak a késedelmes rendelésfelvételek és szállítások. A logisztikai folyamatok kiterjednek az áruk azonosítására, kategorizálására és a raktárhelyükre történő feladásra is.

Ezzel biztosítható, hogy a felesleges termékeket más helyekre is el lehessen juttatni, oda, ahol az ügyfelek igényeinek kielégítésére van szükség.

A stabil készletszint fenntartása

A stabil készletszint megkönnyíti vállalkozása számára a termelés, a nyereség és a veszteség előrejelzését is.

Az áruk központosítása

A raktározás során az áruk terület szerinti központosítása előnyös lehet, mert így az átvétel, tárolás és elosztás is sokkal egyszerűbb, sőt gyakran a szállítási költségek is csökkenthetőek.

Az ideális raktárban az áruk biztonságosan tárolhatóak és a megfelelő időben rendelkezésre állnak.

A helykapacitás optimalizálása

Az optimalizált helykapacitás hozzájárul a készletgazdálkodás javításához.

Ha a raktári műveletek zökkenőmentesen futnak, az lehetővé teszi a valós idejű leltárt és a problémamentes szállítást, ami maximalizálja a bevételeket.

Ha Önnek olyan raktározásra van szüksége, ami mindezt biztosítja, jó helyen jár, mert a napokban nyitjuk meg a korszerű, 1250 négyzetméteres raktárunkat Hajdúszoboszlón.

Itt kérhet ajánlatot.>>>