Íme néhány tipp az ideális raktár kiválasztásához

Az üzleti vagy személyes igényeihez ideális kis raktár bérlése kihívást jelentő feladat lehet, ha nem tudja, hogy mire figyeljen a raktár kiválasztásakor. Ez a rövid útmutató néhány tippet és alapvető információt nyújt Önnek, amelyek segítenek a raktárbérlési folyamat zökkenőmentesebbé tételében.>>>

1. Határozza meg, hogy mire akarja használni a raktárat

Mielőtt egy kis alapterületű raktárat bérelne, világos elképzeléssel kell rendelkeznie arról, hogyan fogja használni a helyet. Legyen szó e-kereskedelemről, bútoripari vállalkozásról vagy a személyes holmijainak átmeneti tárolásáról, pontosan át kell látnia a konkrét igényeit, hogy egyszerűen ki tudja választani a megfelelő raktárhelyiséget.

2. Hol legyen a raktár?

Amikor kiválasztja, hogy hol béreljen egy kis raktárhelyiséget, vegye figyelembe azt is, hogy:

  • Mennyire van távol az otthonától és a szállításhoz szükséges főutaktól vagy autópályáktól?
  • Önállóan kell-e megoldania a holmija oda- és visszaszállítását, vagy a raktárhelyiség bérbeadója a szállítmányozásban is segít?

Amennyiben egy kisebb céget vezet és a szezonális termékek vagy az iratok biztonságos tárolására keres biztonságos raktárat, ismerje meg az Önt érdeklő terület övezeti besorolását és válassza az igényeinek leginkább megfelelő helyszínt.

3. Ötleteljen, milyen elrendezési stílus felel meg a legjobban az Ön igényeinek

A különböző raktárak eltérő lehetőségeket kínálnak a bérlők számára. Határozza meg, hogy milyen elrendezésre van szüksége a személyes vagy a vállalkozása tárolási igényeinek kielégítéséhez.

4. Vegye figyelembe az ingatlan jellemzőit

Kis raktár bérlése előtt, vegye figyelembe az ingatlan jellemzőit:

  • az alkalmazottak és az ügyfelek becsült számát,
  • a parkolóhelyeket,
  • a légkondicionálót,
  • a rakodó dokkot,
  • a raktárba való be- és kilépéshez szükséges magassági és szélességi távolságot.

5. Legyen tisztában a bérleti szerződés részleteivel

Tartsa szem előtt, hogy mennyi ideig szeretné bérelni a raktárat és már előre határozza meg, hogy egy rövidebb vagy hosszabb bérleti szerződés felel-e meg jobban a személyes vagy üzleti igényeinek.
Vegye figyelembe, hogy egyes helyszíneken minimális bérleti időtartamot írnak elő, néhány helyen pedig maximális időtartamú kötelezettségvállalás is lehet.

6. Hol találhat kisebb raktárhelyiségeket?

A szabadon bérelhető kis raktárhelyiségek megtalálása bonyolult feladat lehet. De nem Önnek!

A SZAM SPED Kft. januárban megnyitott 1250 nm alapterületű korszerű raktárában akár 1 nm raktár területet is bérelhet és akkor is megtalálja a számítását, ha a motorcsónakját vagy lakókocsiját, illetve a lakás teljes berendezését szeretné biztonságos helyen tudni néhány hétig vagy hónapig.

A megalapozott döntéshez érdemes a felsorolt tényezők mentén átgondolni, hogy pontosan milyen raktárra van szüksége. Ha pedig már tudja, itt kérhet ajánlatot.>>>