LOGISZTIKAI  TANÁCSADÁS

LOGKONTROLL SZOLGÁLTATÁSUNKKAL ÖN KÉZBEN TARTHATJA A VÁLLALKOZÁSA LOGISZTIKAI FOLYAMATAIT ÉS KÖLTSÉGEIT

Évente

20.000+
TELJESÍTETT FUVARFELADAT

10+
ELÉGEDETT NAGYVÁLLALATI ÜGYFÉL

8.760 óra
RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Logisztikai hatéknyságnövelés

folymatos KIMUTATÁSOKKAL

EGYEDI VÁLLALATI IGÉNYEK FELMÉRÉSE

Delegált szaktanácsadónk a Megbízó Vállalkozás kollégáival szorosan együttműködve térképezi fel a Cég jelenlegi helyzetét, és tesz javaslatot az esetleges változások bevezetésére. A változtatások fókuszában a hatékonyság növelése és a költségek csökkentése áll. A tervezetről egy írásos minta is készül. Az Első, telefonos Konzultáció minden érdeklődő Vállalkozás számára Ingyenes!

LOGISZTIKAI FOLYAMATOK ÚJRATERVEZÉSE

Az Ön igényeinek felmérése és az Ajánlatunk elfogadása után elkezdjük az Logisztikai folyamatok újratervezését. Megvizsgáljuk az Ön beszállítóinak hatékonyságát és megtervezzük az esetleges hibás egységek módosítását. Mérőszámokat és mérési rendszereket alakítunk ki, valamint a Költségek csökkentésére irányuló intézkedéseket vezetünk be. Ezzel növelve a Vállalkozás versenyképességét a piacon.

RENDSZERES  ELEMZÉS és KIMUTATÁSOK

A szükséges módosítások és változtatások elvégzése után egy Kontrolling időt határozunk meg a Megbízó Vállalat vezetőségével. Ezen időintervallum után kimutatást készítünk, hogy vizsgálhassuk a változtatások hatékonyságát. Így egy esetleges eltérés könnyen észrevehető és korrigálható. A kimutatások diagramos formában tükrözik az elért eredményeket így azok egy Bemutatón is eredményesen használhatóak.

MIÉRT VÁLASSZON BENNÜNKET?

Cégünk Vezetői és elsődleges Tanácsadói kivétel nélkül hazai és nemzetközi Nagyvállalatokban edződött szakemberek. Küldetésünk, hogy növeljük a hazai Vállalkozások hatékonyságát a vevőskiszolgálás területén. Mindezt a logisztikai költségek és az egyéb erőforrások Gazdaságos felhasználása mellett, a Legmagasabb minőségben.

nagy múltú szakmai tapasztalat

Kis és Középvállalkozások számára is kedvező megoldások

folyamatos Naprakész információk a piacot illetően

Lépjünk kapcsolatba

Amennyiben a szolgáltatásunk felkeltette az Ön érdeklődését, esetleg további kérdése lenne kérem, töltse ki az alábbi Űrlapot, és kapcsolatba lépünk Önnel.