Kihívások és megoldások a kis- és közepes vállalkozásoknak

A szezonális raktározás nagy kihívás. Vannak bizonyos időszakok, amikor az áruk iránti kereslet robbanásszerűen megnő, más időszakokban pedig drasztikusan csökken. Gondoljunk csak a karácsony előttii időszakra, amikor kiugróan nő a forgalom, de ugyanúgy vonatkozik a nyári szezonális termékek piacára, amikor szintén szükséges a raktározási kapacitás növelése. A szezonalitás mindig is kihívást jelentett a raktározásban, de szerencsére vannak olyan megoldások, amelyek segíthetnek ezek kezelésében.>>>

 

A szezonális raktározás kihívásai

A szezonális raktározás egyik legnagyobb kihívása a raktárkapacitás dinamikus kezelése. Egy olyan időszakban, amikor a kereslet csökken, a raktárban lévő áruhelyek kihasználatlanul maradhatnak, a csúcsidőszakban viszont a legtöbb vállalkozás a raktárkapacitása határait súrolja. Ráadásul a raktárban dolgozó személyzet szükséglete is változik a különböző időszakoknak megfelelően. Mindezek mellett az sem elhanyagolható, hogy a szezonális árucikkeknek általában gyorsan piacra kell kerülniük, így az időben történő szállítás is kiemelten fontos.

 

A megoldás az Ön kezében

Cégünk az elmúlt bő egy évtizedben a kizárólag a szállítmányozás és a vámkezelés területén tevékenykedett. Számtalanszor láttuk, hogy a vállalkozásoknak milyen nagy logisztikai bravúrt jelent az áruk raktározása. Ezért 2023. januárjától bővítettük szolgáltatásainkat és megnyitottuk a hajdúszoboszlói raktárunkat, hogy hatékony, biztonságos és költséghatékony raktározási megoldásokat kínáljunk a kis- és középvállalkozások, valamint a magánszemélyek számára.
Raktárunkban:

  • Személyre szabhatja mekkora helyet és mennyi időre bérel
  • Rugalmasan alakíthatja a raktárbérlést, attól függően, hogy szezonálisan mennyi helyre van szüksége

Takarítson meg jelentős erőforrásokat azzal, hogy nem tart fenn és működtet egy az év nagy részében kihasználatlan, máskor pedig szűkös saját raktárakat.
A SZAM SPED Kft. felkészült arra, hogy segítsen Önnek leküzdeni a szezonális raktározási kihívásokat. Cégünk vállalja az áruk raktározását, azok kezelését, valamint igény szerint, a hazai vagy nemzetközi fuvarozását és a vámkezelési ügyintézést is.

Lépjen kapcsolatba velünk, és fedezze fel, hogyan tehetjük könnyebbé az életét rugalmas raktározási és szállítmányozási megoldásainkkal.>>>