A palettaexpress azoknak nyújt megoldást, akik kis mennyiségű árut szeretnének, 24-48 órán belül célba juttatni, ráadásul minőségi szolgáltatással, versenyképes, gyűjtőáron. Ez is lehetséges. Hogyan? Olvasson tovább, azonnal eláruljuk.>>>

Mi is az a palettaexpress és milyen előnyöket kínál az Ön számára?

A palettaexpress az 1-6 raklapos rakományok esetén, rendkívül kedvező áron biztosít, gyors fuvarozási szolgáltatást. A paletta szállítás verhetetlen előnye, hogy olyan gyors, mint a teljes rakományok szállítása, ugyanakkor a költségei kedvezőek, mint a gyűjtőfuvaré.

Mit is jelent ez pontosan?

A fuvarozók többsége csak akkor köt szerződést a megbízóval és indítja útnak kamionját a kijelölt célállomásra, ha annak teljes rakodóterét tele tudja tölteni áruval. Ennek oka a költségek minimalizálása. Minél több kilométert tesz meg egy kamion teljes rakománnyal, annál kisebb kiadási és nagyobb bevételi oldallal számolhat.

1-2 raklapnyi árumennyiség azonban sem súlyban, sem terjedelemben, sőt a fel- és lerakodás tekintetében sem vethető össze egy teljes rakománnyal. Éppen ezért, ennek az árszabásban is látszania kell.

Ennek ellenére, a szállítmányozó cégek gyakran csak irreálisan magas áron vállalják az 1-6 paletta mennyiségű rakományok fuvarozását, ha vállalják egyáltalán.

Ön miért fizetne többet azért, amit versenyképes áron is megkaphat?

Nem minden speditőr cég rendelkezik olyan hazai és nemzetközi partneri együttműködésekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy rövid határidővel, akár egyetlen paletta árut is gyűjtőfuvar áron juttassanak el A-ból B-be.

Ha tehát Ön rendszeresen maximum 1-6 paletta mennyiségben kíván fuvarmegbízást adni, olyan szállítmányozó partnert érdemes választania, aki gyakorlott a paletta szállítás terén és kiterjedt partneri, illetve alvállalkozói háttérrel rendelkezik.

Ön tudta, hogy a SZAM SPED Kft. palettaexpress szolgáltatásával nem csak versenyképes áron, de mindössze 24-48 óra alatt garantáltan célba ér a rakomány?

Cégünk egy brit hálózathoz csatlakozva évente 50 ezer palettát mozgat meg:

  • szerteágazó belföldi desztinációkba
  • Európa 24 országában található közel 400 depóba
  • gyűjtőfuvar (akár 10 ezer Ft/paletta) áron
  • 24-48 órán belül
  • online ügyintézéssel és nyomon követéssel
  • szállítmányozói CMR és belföldi fuvarozói felelősségbiztosítással biztosítva

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ajánlatot a SZAM SPED palettaexpress szolgáltatására még ma!>>>