Ha Önnek volt már dolga kisebb vagy nagyobb szállítmány fuvarozásának megszervezésével, akkor pontosan tudja, hogy a legtöbb fuvarozó cég képviselője a kis mennyiségű, pl. a csupán egy raklapos paletta szállítás hallatán, kénytelen-kelletlen, de nemet, vagy megfizethetetlen árat mond. Ennek egyszerű oka van és azonnal el is áruljuk, hogy mi az.

A paletta szállítás lényege

A paletta szállítás során 1 maximum 6 raklapból álló, kisebb küldemények fuvarozása történik.

Ez Önnek, mint ügyfélnek egy jóval kedvezőbb áron biztosított szolgáltatás, mintha egy egész kamiont töltene fel áruval, azonban a fuvarozó cég számára, ha nincs mögötte egy nagy és gördülékenyen működő hálózat, már nem feltétlenül éri meg.

A legtöbb speditőr cég éppen ezért csak akkor indítja el a szállítmányt, ha a kamion vagy kamionok csordultig tele vannak raklapokra halmozott áruval.

Mit tehet Ön, ha pusztán egy raklapnyi árut szeretne eljuttatni Magyarországon belül vagy egy másik európai országba?

Vegye igénybe a SZAM-SPED Kft. PalettaExpress szolgáltatását, amelynek segítségével az Ön áruja, mennyiségtől függetlenül, expressz gyorsasággal, azaz 24-48 órán belül kiszállításra kerül a célállomásra!

Miért épp a PalettaExpress paletta szállítás a legmegfelelőbb választást az Ön számára?

Mert, ha minket választ, legyen szó több kamionnyi vagy akár csak egyetlen raklapnyi paletta szállítás megrendeléséről, Ön biztos lehet abban, hogy a ránk bízott szállítmánya:

  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kezekben van
  • szállítmányozói CMR és belföldi fuvarozói felelősségbiztosítással biztosított
  • épségben és kiemelkedően gyorsan, mindössze 24-48 órán belül célba ér
  • közben online folyamatosan nyomon követhető
  • online egyszerűen ügyintézhető
  • már egy raklap is gyűjtő áron jut el az Ön európai partneréhez

A nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálatunk segítségével soha nem marad információ és válasz nélkül. A folyamatosan ellenőrzött alvállalkozók pedig gondoskodnak arról, hogy az Ön kis mennyiségű paletta szállítása sikeresen elérjen a kijelölt desztinációba.

Egyedi szolgáltatásunk segítségével, egy átfogó kapcsolati rendszerrel rendelkező brit hálózathoz csatlakozva kínálunk verhetetlen megoldást kisebb küldemények fuvarozására, Európa 24 országában, közel 400 depóba.

A SZAM-SPED Kft. az évi 50.000 megmozgatott palettával a kontinens legnagyobb áruterítő hálózat tagjaként egyetlen paletta szállítás esetén sem enged a minőségből, gyorsaságból és a megbízhatóságból. Mert nekünk a magas minőségű szolgáltatás és az Ön elégedettsége az első!