Költséghatékony szállítmányozási szolgáltatást keres? A Szam Sped célja, hogy felsőkategóriás áruszállítást biztosítson úgy teljes rakomány, mint részrakomány vagy gyűjtő fuvarozás esetén. Mi a különbség e három szállítási mód között? Röviden összefoglaljuk, hogy segítsünk Önnek a vállalkozása számára optimális szolgáltatást kiválasztani.

Teljes rakomány

Teljes rakományról akkor beszélünk, amikor a szállítandó áru megtölt egy teljes kamiont. A flottánk 9 saját autóból és közel 50 stratégiailag szerződött akkreditált partner gépjárműből áll. Ezzel a kapacitással teljesen le tudjuk fedni megrendelőink igényeit, de minden eshetőségre felkészülve kapcsolatban vagyunk körülbelül 300 alvállalkozóval, akik eseti megbízással dolgoznak nekünk.

Részrakomány

Ha a szállítandó áru nem tölt meg egy teljes pótkocsit, akkor részrakományról beszélünk. Ebben az esetben rövid szállítási idővel és kevesebb rakodási munkával kell számolni. Arra törekszünk, hogy csökkentsük az Ön költségeit, és részrakomány esetén is versenyképes áron tudja szállíttatni az áruját.

Gyűjtő fuvarozás

Ha Önnek egy kamionnál kevesebb áruja van, esetleg csak 1–2 raklap, akkor a gyűjtő fuvarozás jelenthet gazdaságos opciót. Gyűjtő fuvarozás esetén a szállítmányozó cég csoportosítja a fuvarokat egy kamion terébe, és minden megbízó arányosan fizeti a rakománytér rá eső részét. Nem kell fizetni az üres térért. Korrekt és kedvelt opció, viszont hátránya, hogy a megrendelők meg kell várják, amíg a különböző fuvarok teljes rakománnyá állnak össze. Vagyis ez nem expressz szolgáltatás, de tény, hogy rendkívül jutányos áron lehet szállítmányozni a segítségével.

Hogyan tehetnénk a gyűjtő fuvarozást expressz szolgáltatássá?

Első hallásra talán ellentmondásnak tűnik, pedig van rá lehetőség, hogy kis rakományokat expressz gyorsasággal szállítsunk ki Európa 24 országába – gyűjtő áron! Ez a Szam Sped PalettaExpressz szolgáltatása, amit azoknak fejlesztettünk ki, akik 1–6 raklap árut szeretnének rendszeresen vagy akár alkalmi jelleggel eljuttatni egy európai célpontba, sürgősen és költséghatékonyan.

Mit nyújt Önnek a PalettaExpressz?

  • akár 24 órán belüli, de legkésőbb 48 órán belüli teljesítés
  • 1–6 raklap szállítása, palettánként 1200 kg-ig
  • Európa 24 országába szállítunk, közel 400 depóba
  • akár 10 000 Ft-os paletta díj
  • a nap 24 órájában elérhető ügyfélszölgálat
  • árubiztosítás és szállítmányozási biztosítás

Tud ennél jobb ajánlatot? Kérjen árajánlatot már ma>>>