A kamionsofőrök által végzett munka a közúti fuvarozás a szállítmányozási ágazat létfontosságú része, ami az áruk és alapanyagok ország- és világméretű logisztikáját jelenti. Ez az alapvető szolgáltatás mozgásban tartja a gazdaságokat és biztosítja, hogy az emberek hozzáférjenek a szükséges termékekhez. Már csak ezért is elengedhetetlen, hogy a kamionsofőrök számára ideális munkakörülményeket teremtsünk.>>>

A közúti fuvarozás sikere is múlhat a munkaeszköz minőségén

A kamionsofőrök számára a biztonság és a jóllét (well-being) szempontjából, a fuvarozó vállalat számára pedig a megbízhatóság és határidőre való teljesítés szempontjából alapvető fontosságú, hogy a sofőrök nap mint nap rendszeresen karbantartott, modern és kényelmes munkaeszközökkel induljanak útnak.

A megfelelő felfüggesztés, a hűtés, a fűtés és a kényelmes ágy, mind olyan tényezők, amelyek alapvetően meghatározzák a kamionosok munkakörülményeit.

Felfüggesztés

A megfelelő felfüggesztés elengedhetetlen a zökkenőmentes utazás biztosításához, emellett segíthet csökkenteni a járművezetők fáradtságát és növelni a biztonságot az utakon.

Hűtés és fűtés

A jó hűtőrendszer fontos a kamionok vezetőfülkéjének kellemes hőmérsékleten tartásához, különösen a forró nyári hónapokban.

A hidegebb időszakokban pedig fűtésre is szükség van, hogy a kellemesen meleg hőmérséklet biztosítható legyen a vezetőfülkékben, a járművezetők ne fázzanak munka közben.

A pihenés fontossága

A kényelmes ágyra is szükség van ahhoz, hogy a járművezetők a hosszú fuvarok során is kipihenhessék magukat.

Megbízható és hatékony szállítmányozás, már több, mint 10 éve

A SZAM SPED-nél különös figyelmet fordítunk a sofőrök ideális munkakörülményeinek biztosítására, ezért a flottánk kizárólag korszerű és kényelmes, mindössze néhány éves kamionokból áll, amelyek magas szintű kényelmet biztosítanak a sofőrök számára.

Elkötelezettek vagyunk a járművezetőink biztonsága és jólléte iránt, és hiszünk abban, hogy a minőségi munkaeszközök elengedhetetlenek ahhoz, hogy több mint 10 éve folyamatosan megbízható és hatékony szolgáltatásokat nyújtunk az ügyfeleinknek.

Sofőr állást keres, versenyképes fizetéssel, hetelős munkarendben vagy egy határidőre teljesítő, megbízható és árufuvarozásban jártas partnerre van szüksége? Akkor Ön épp minket keres. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.>>>