A SZAM SPED Kft. –nél már hagyomány, hogy Csapatépítő eseményeken erősítjük a kollegiális kapcsolatokat. 2021.09.25. –én egy kecskeméti gokart versenyen mértük össze tudásunkat. Tökéletes kora őszi időjárás, jó hangulat és a nap végén egy megérdemelt vacsora tette emlékezetessé a napot mindannyiunk számra.

Szombaton 15:00 magasságában érkeztünk meg a kecskeméti Gokart pályára, ahol egy gyors regisztrációt követően meg is kezdhettük a bemelegítő 8 perces futamunkat a nagy verseny előtt. A csapatból tízen szálltunk be a kormány mögé, a többiek pedig a pálya mellől szurkoltak nekünk. Az élmezőny már ezen a rövid bemelegítésen kirajzolódott. Csabi magabiztosan tartotta az első helyét, a két Laci valamivel lemaradva, de még a dobogón fejezte be az első futamot.

Az időmérő edzésen már mindenki bátrabban kezelte a pedálokat. Ez az időeredményeken is meglátszott. Bár Csabi még mindig letaszíthatatlan volt az élről, mögötte a mezőny egyre inkább feltorlódott. A 10 körös versenyre így mindenki komoly elhivatottsággal készült. Volt, aki a dobogó reményében, mások az esélytelenek nyugalmával, de a stabil középmezőnyért szálltak harcba.

Valamivel 17:30 előtt álltunk a rajtrácsra. A piros lámpák sorra villantak fel, majd kigyulladt az indulást jelző zöld fény és elrajtolt a mezőny. A verseny elején sajnos Anitának technikai problémái adódtak, ami némileg megnehezítette a kezdést. A mezőny többi tagja azonban szépen haladt egymás mellett körökön keresztül. Komoly verseny alakult ki az élen Csabi és Bálint Laci között, a középmezőnyben pedig Timi és Gyuszi között is. A kiélezett küzdelem egészen az utolsó előtti körig tartott, mikor is kirajzolódott a végleges eredmény.

Befutó

Legjobb idő
Csabi 1:07.346
Bálint Laci 1:07.331
Rusznyák Laci 1:10.913
Timi 1:13.324
Gyuszi 1:11.340
Anna 1:11.612
Anita 1:13.496
Gyöngyi 1:14.310
Niki 1:16.781
Mónika 1:31.112

Az időket tekintve mindenki jelentőset javított az elő próbálkozásokhoz képest, így senki nem volt elégedetlen az eredményével. Persze egy fárasztó, izgalommal teli nap legjobb lezárása egy finom vacsora a pálya fölött, hallgatva száguldó gokartok hangját.

Gratulálunk mindenkinek a szuper eredményekért és a jó versenyzésért!