A SZAM SPED-nél folyamatosan olyan professzionális és megbízható alvállalkozókat keresünk, akikben megbízhatunk, hogy fenntartják az általunk biztosított szolgáltatási színvonalat. Ezt szem előtt tartva készítettük el ezt a praktikus útmutatót, hogy segítsünk Neked elgondolkodni azon, megéri-e szállítmányozó alvállalkozóként társulnod hozzánk. Ne feledd, a fuvarozás és a szállítás egyre fontosabb a gazdaság számára, így mindig van és lesz mit szállítani!
 

Amit szállítmányozó alvállalkozóinknak nyújtunk

Számos előnye van annak, ha szállítmányozó alvállalkozónk leszel, többek között:

Állandó munka: vonzó jövedelem biztosítása egyértelmű feltételek és megállapodások mellett. A legjobb megoldás olyan fuvarozó cégek számára, amelyek nem rendelkeznek állandó megbízókkal és megbízásokkal.

Több üzlet: együtt növeljük a vállalkozásod, időben történő fizetéssel.

Megbízható partner: hosszú távú, kölcsönös bizalmon alapuló partnerség.

Saját időbeosztás: a rugalmasság az alvállalkozói megbízás egyik legnagyobb előnye, mivel magad választhatod meg, és döntheted el, hogy mikor és hány utat vállalsz.

Te határozod meg, hogy mennyi pénzt keresel: saját magad határozhatod meg pénzügyi céljaid, és annyi utat tehetsz meg, amennyit csak akarsz.

A szervezéssel járó terheket levesszük a válladról: nem kell a fuvarszervezéssel törődnöd, sem az újabb és újabb ügyfelek idő- és energiaigényes megkeresésével. Mi átvesszük ezt a feladatot teljes egészében.

A sofőrökkel mi tartjuk a kapcsolatot: nincs szükség harmadik láncszemre köztünk és a gépkocsivezetőid között. Mi saját alkalmazottként tekintünk rájuk abban az értelemben, hogy maximálisan szem előtt tartjuk az igényeiket, még munkaruhát is biztosítunk nekik.
 

Elkötelezettek vagyunk a legjobb partnerségek kiépítése iránt

Folyamatosan arra törekszünk, hogy hosszú távú partnerségeket építsünk ki olyan alvállalkozókkal, akikben megbízunk, így ügyfeleink igényeit helyezhetjük előtérbe, és biztosíthatjuk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatási színvonal az iparág legjobbjai között maradjon.

Az általunk megkövetelt magas szintű szolgáltatásért cserébe hosszú távú partnerséget kínálunk barátságos, pozitív és professzionális környezetben. Büszkék vagyunk arra a vidám, dinamikus és támogató hangulatra, amit az évek során kiépítettünk, és őszintén örülünk annak, hogy nálunk a gépkocsivezetők inkább családtagnak érzik magukat, mint munkatársnak, beosztottnak.

A kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítése biztosítja alvállalkozóink számára a nyugalmat, hogy működésük a legjobb kezekben van.
 

Készen állsz az indulásra?

Tedd meg az első lépést: te segítesz nekünk a fuvarok teljesítésében, mi pedig hozzájárulunk a céged növekedéséhez! A SzamSped szállÍtmányozó alvállalkozójaként biztos lehetsz benne, hogy jó sávban vagy. Ha bármilyen kérdésed van, hívj minket a +36302558251-es telefonszámon.