Legújabb bejegyzésünkben Mizsei Timi kolléganőnkkel beszélgetünk a cégben végzett munkájáról, legfontosabb feladatairól és arról, hogy mit is fog csinálni, ha egyszer újra szabadon járhat –kelhet.

Mikor csatlakoztál a SZAM SPED Kft. –hez?

2016 januárjában csatlakoztam a céghez. Akkor a legfontosabb feladatom az volt, hogy a Győrből induló munkáinkat értékesítsem a fuvarozó partnereink felé. Illetve a Győri megbízónkkal való kapcsolattartás, a problémák leggyorsabb és leghatékonyabb megoldása tartozott még a napi teendőim közé. Azóta sok minden változott, de erről majd később.

 

Mi volt a legszimpatikusabb a cégben, ami miatt jelentkeztél?

A SZAM SPED Kft. egyik eseti alvállalkozójának fuvarszervezőjeként léptem először kapcsolatba a céggel. Bár csak telefonon kommunikáltunk az akkori csapattal, még is teljesen átéreztem azt a pozitív hozzáállást és lelkesedést, amit sugároztak magukból. Jó kapcsolatba kerültünk a gyakori közös munkák kapcsán és mikor lehetőség nyílt rá, csatlakoztam hozzájuk. Ez nagyon jó döntésnek bizonyult.

 

Ezt a mai napig így érzed?

Persze. Bár némileg változott a csapat összetétele az 5 év alatt, az esszenciája mit sem változott. Egy kicsit többen lettünk, komplexebb feladatokat oldunk meg, de a jó hangulat a mai napig megmaradt. Nem változott a rendkívüli csapatszellem sem. Folyamatosan segítjük és támogatjuk egymást, nem csak a munkában, de alkalom adtán a magánéletben is.

 

Mi a most feladatod a cégben?

Ahogy azt korábban említettem, a csatlakozásom óta jelentősen megváltoztak a feladataim. Még mindig végzek fuvar értékesítést, de ez már időm csak egy részét teszi ki. Az általunk foglalkoztatott alvállalkozók járműinek egy részét is én forgatom. Valamint a SZAM SPED Kft. vámmal kapcsolatos ügyeit is én intézem.

 

Ez egy jókora csomag, mi okozza a legnagyobb kihívást?

Valóban, elég sokrétűek a feladataim, amiknek néha problémás az összeegyeztetése. A munkákat a megbízóink legnagyobb elégedettségére kell megoldanunk, hiszen ez hajtja előre a céget. Emellett arra is figyelni kell, hogy az alvállalkozóink elégedettek legyenek, hiszen ha nem teljesítenek jól a járművek, amiket ránk bíztak, könnyen elvihetik azokat. Na és ott a vám is. Bár van benne külső segítségem azért előfordul, hogy meggyűlik vele a bajom. Nem mindig olyan könnyű mindenre maradéktalanul odafigyelni, de úgy szép az élet ha zajlik.

 

Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

Talán azt szeretem benne a legjobban, ami a legnagyobb kihívást is okozza. A folyamatos figyelmet, pörgést és aprólékos munkát. Azokat a szituációkat, melyek televannak kihívással és első ránézésre áthidalhatatlan problémákkal. Aztán nap végén, mikor minden megoldódik és nyugodtan csukom le a laptopot. Az egy nagyon jó érzés.

 

Hogyan befolyásolta az életedet 2020, akár pozitív akár negatív irányba?

Hát nem sokat találkoztunk a kollégákkal, akiket talán már barátoknak is mondhatok. Ez egy kicsit rossz érzés volt, de hozzá kellett szokni. Eltűntek a reggeli rutinok, a készülődés és elindulás. Persze a készülődésről nem volt olyan nehéz lemondani, a bezártság már annál nehezebben érintett. Viszont amennyire keveset láttam a kollégáimat, annál többet a kutyámat. Nem tudom, hogy fog hozzászokni, ha újra munkába kell menni ő pedig itthon marad egyedül.

De összességében azt gondolom, hogy sikerült a legtöbbet kihozni 2020 –ból.

 

És mik a terveid az idei évre? 

Hát szeretnék már elmenni egy jó étterembe, aztán beülni valami hangulatos helyre a barátaimmal és meginni valamit. Azelőtt sosem gondoltam, hogy ez egy „vágyott dolog” lehet. Túlságosan egyértelmű volt. Most viszont mit meg nem adnék érte. Meg persze az is szuper lenne, ha már egy kicsit vissza ülhetnénk az irodába. Nagyon vidáman telnek a mindennapjaink, sokat nevetünk és hülyéskedünk. Ez itthon és a Zoom értekezleteken nem az igazi. Szóval a tervem az, hogy egy kicsit kiszabadulok és bepótolom az egy év élményeit.

 

Ez jó terv és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan gondolják ezt hasonlóan. Végezetül, szerinted mitől jó választás a SZAM SPED Kft. a Partnereink számára?

Hát sok mindent tudnék mondani, de ha a legfontosabbat kell kiemelnem az az emberközpontúság. Mi nem cégekkel dolgozunk együtt. Egyetlen nagyvállalatra sem úgy tekintünk, aki megbíz bennünket. Mi emberek problémáit igyekszünk megoldani. A teljesített munkáink nem statisztikai adatok, hanem apró problémák, melyeket sikeresen megoldottunk megbízóinknak. Talán ezért is szeretnek együttdolgozni velünk. Nem sablon e-maileket írunk, hanem kapcsolatokat építünk. Megértjük mire van szüksége a Megbízónknak és teljesítjük azt.

 

Köszönöm, hogy elmondtad ezeket. Szuper napot kívánok!

Én is köszönöm!