Csapatunk bemutatásának következő részében egy olyan kollégával ismerkedhetünk meg, aki talán a legtöbb vasat tartja egyszerre a tűzben. Már ami a partnereket illeti. Lampért Alex felel azokért a kis Megbízókért, akik már próbálgatják a SZAM SPED Kft. szolgáltatásait, de még nem köteleződtek el teljes mértékben. Alex szervezi azokat a fuvarokat, melyek volumene még nem indokolja a direkt kapcsolattartó alkalmazását, de semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni. Erről sok kis apró feladatról kérdeztem.

 

Alex, mielőtt rátérnénk a dolgok szakmai részére, mesélj hogyan csatlakoztál a SZAM SPED Kft. Csapatához?

Üzemanyag töltőállomáson dolgoztam és kaptam egy lehetőséget, hogy állást/szakmát váltsak. Úgy gondoltam, hogy nincs semmi veszíteni valóm, ha megpróbálom. A másik állásom mellett bejártam a SZAM SPED irodába tanulni, mely idő alatt megtetszett a szakma, illetve a jó csapat.

 

Ha csak egy dolgot lehetne kiemelni, akkor mi volt az, ami miatt a váltás mellett döntöttél?

Az új kihívásokat tudom kiemelni leginkább. Motivált az új, az ismeretlen és meg kell említenem, hogy a kollégák segítőkészsége is befolyásolt a döntésben. Örülök, hogy a cég tagja lehetek.

 

Térjünk rá a feladataidra. Mit csinálsz a cégnél?

Én kezelem a cégen belül a kisebb Partnereinket. Azokat a Megbízókat soroljuk ide, akiknek a heti rendelésszámuk nem éri el a 30 fuvart. Ezeket a fuvarfeladatokat én fogom össze. Koordinálom és szervezem őket. Kezelem az esetleges reklamációkat és próbálok a lehető legjobb viszonyt kialakítani a cégek kapcsolattartóival.

 

Sok kicsi, de annál értékesebb megbízó. Milyen iparágakból érkeznek?

Igen, így van. Több iparág is jelen van. Csak hogy párat felsoroljak ilyen például az építőipar, az alapanyag, ipari termékek, vagy épp raklap szállítás. Ahogy látod, vegyes a paletta. Minden megbízónak más az igénye, amit ki kell elégíteni. Ez adja a munka változatos részét.

 

Mi okozza a legnagyobb kihívást a munkád során?

Nyomon követni/észben tartani a partnerek fuvarfeladatait. Sokszor fut egyszerre akár 5- 6 partnerrel is közös munka. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem terhel meg néha a szálak egyben tartása.

 

Ez valóban nem egyszerű. Mi az ami segíti, hogy ne veszítsd el a fonalat a sok kis partner között?

Ebben segítséget nyújt a rendszer, amiben dolgozunk. Így számítógépen minden pontosan van vezetve. Ez mellett füzetben szintén vezetem a fuvarfeladatot partnerek szerint. Ha úgy érzem, hogy kezdek egy kicsit bekavarodni, akkor a pontos adminisztráció segít ki a bajból.

 

Mik a terveid az idei évre? (Munka és magánélet is jöhet.)

Őszintén megvallva nincsenek konkrét terveim… Munka terén továbbra is azt szeretném csinálni, amit eddig. Magánéletben pedig hagyom, hogy vigyen az ár. Továbbra is szeretném magamat jól érezni abban, amit csinálok.

 

Szerinted mitől jó választás a SZAM SPED Kft. a Partnereink számára?

Azért mert megbízhatóság, segítőkészség, jó kommunikáció jellemzi a cégünket, a munkatársaimmal elérhetőek vagyunk a nap bármely szakaszában. A megoldásokban gondolkodunk és nem azon, hogy miért nem lehet teljesíteni egy fuvarfeladatot.