Friss bejegyzésünkben Kasza Alexandra kolléganőnkkel beszélgetünk a cégben végzett munkájáról, legfontosabb feladatairól és arról, hogy mi a legnehezebb számára az home office -ban.

Mikor csatlakoztál a SZAM SPED Kft. –hez?

2017-ben csatlakoztam, bár akkor még a Nagykátáról induló fuvarok értékesítésével foglalkoztam.

Mi volt a legszimpatikusabb a cégben, ami miatt jelentkeztél?

A SZAM SPED Kft. egyik eseti alvállalkozójának dolgoztam előtte. Így elég sokat dolgoztunk együtt a SZAM SPED fuvarszervezőivel. Észrevettem, hogy itt általában jó a hangulat, és egy összetartó, csapatot dolgozik együtt, ezért mikor jött a lehetőség úgy döntöttem, hogy jelentkezek, mert szeretnék én is egy ilyen csapatba tartozni.

 

Ezt a pozitív dolgot a mai napig is érzed? (ami miatt jelentkeztél)

Igen, ezt a mai napig érzem.

 

Mi a feladatod a cégben?

10 saját és 4 szerződéses autó forgatása.

 

Mi okozza a legnagyobb kihívást?

Elég összetett a feladatom. Mindig képben kell lennem, hogy melyik autó mit csinál éppen és hogy tudom megtervezni a további munkáját. Jeleznem kell, ha csúszunk valahol vagy nagyobb késés esetén átvariálni, hogy egy másik autó oldja meg a kérdéses fuvarfeladatot. Néha nehéz ennyi mindenre odafigyelni, a mellett hogy a következő napi fuvarjaikat megtervezzem.

 

Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

A változatosságot, az emberekkel való kommunikációt.

 

Hogyan befolyásolta az életedet 2020, akár pozitív akár negatív irányba?

Amikor elkezdtünk itthonról dolgozni, az nekem elég nehéz volt. Hozzászoktam, hogy az irodában közvetlenebbül tudunk kommunikálni. Itthonról csak telefonon és üzenetekben tudunk kapcsolatot tartani, ezért mindennel lassabban haladtam. Ez mára már megváltozott, átalakultak a szokásaim és az időt is máshogy osztom be, így már könnyebb.

 

És mik a terveid az idei évre? (Munka és magánélet is jöhet.)

Őszintén szólva minden évre az a tervem, hogy növelem az autók bevételét és az árrést. Ez most sincs másképp.

 

Szerinted mitől jó választás a SZAM SPED Kft. a Partnereink számára?

A csapatunk minden tagja minden esetben igyekszik kihozni magából a legtöbbet. Törekszünk arra, hogy a ránk bízott fuvarfeladatokat időben teljesítsük. Ezen kívül mindig elérhetőek vagyunk, ha bármi kérdés vagy probléma merülne fel.

 

Köszönöm szépen a válaszaidat!