2021.–ben új kollégákkal bővült a SZAM SPED Kft. csapata. Ekkor csatlakozott hozzánk Csillag Melinda is, aki az egyik stratégiai partnerünknek végez fuvarszervezési feladatot. Két üzemet koordinál minden nap töretlen lelkesedéssel. Legfrissebb bejegyzésünkben vele beszélgetek, hogy megtudjam milyen volt becsatlakozni egy összeszokott közösségbe.

Bemelegítő kérdésként mióta erősíted a SZAM SPED Kft. Csapatát?

Szeptember közepén csatlakoztam a csapathoz.

 

Mi volt a fő ok, ami miatt jelentkeztél a SZAM SPED Kft. –hez?

A fő ok költözés volt. Timivel már hosszú ideje jó kapcsolatot ápolok és ő említette, hogy van üres pozíció a csapatban. Jelentkeztem és már az interjú során kölcsönös volt a szimpátia a vezetőséggel. Tetszett az a hozzáállás, amit közvetítettek és azt hiszem én is szimpatikus voltam nekik.

 

Ezeket a mai napig így gondolod?

Nem bántam meg, hogy éltem a lehetőséggel.

 

Milyen volt a beilleszkedés folyamata? Mesélj róla egy kicsit.

A beilleszkedés viszonylag könnyű volt. Könnyítette az is, hogy több kollégámat is ismertem már korábbról. Fiatal, barátságos és legfőképp segítőkész a csapat minden tagja, ami segített a beilleszkedésben és a gyors betanulásban is.

 

Korábban nem csináltál a mostanihoz hasonló feladatokat, mennyire volt nehéz elsajátítani?

Úgy érzem sikerült viszonylag hamar és gördülékenyen elsajátítani a feladatokat. A munkám alapját képezi többek között a kommunikáció és a számok használata, amit a mindennapokban is rendszeresen használunk.

 

Mit tartasz a munkád legnehezebb részének?

A legnehezebb része a munkámnak, néhány fuvarfeladat értékesítése. Többnyire a nemzetközi fuvarmegbízásokkal szoktam nehezebben boldogulni. Több tényező is befolyásolhatja a feladatokat, mint például a kialakult járvány helyzet.

 

És melyik az a feladat, amelyben a legjobban érzed magad?

A partnerekkel való kapcsolattartás szerintem a feladat legjobb része, de a probléma megoldás nyújtotta sikerélmény is ad egyfajta pluszt a munkámhoz.

 

Idén már a teljes évet a csapatban töltöd. Milyen célkitűzéseid vannak erre az évre?

A célkitűzésem közé tartozik a tervezett bevétel és árrés elérése, illetve a személyes fejlődés.

 

Köszönöm a válaszaid!