A hatékony spedíció minden gyártással és áruforgalmazással foglalkozó vállalat számára kulcsfontosságú kérdés. Mert nyilván Ön sem szeretné olyan fuvarozó partnerre bízni a szállítmányozási feladatokat, amelyik nem képes az Ön által támasztott igényeknek megfelelni. És hogy még milyen érvek szólnak a tapasztalt spedició mellett? Olvasson tovább, azonnal eláruljuk!

Ha a spedíció hagy némi kívánnivalót maga után, azt is Önnek kell megfizetnie!

A spedíció, azaz a szállítmányozási szolgáltatások minősége és gördülékenysége elsősorban a szállítmányozó partner szakmai tapasztalatától függ. Nem mindegy ugyanis, hogy a kiválasztott fuvarozó:

    • hány sikeresen teljesített fuvarral,
    • mekkora és mennyire fejlett járműparkkal,
    • illetve partneri és alvállalkozói hálózattal rendelkezik.

Amennyiben ugyanis Ön nem egyeztet előre ezekben a kérdésekben a leendő szállítmányozó partnerrel, könnyen kellemetlen meglepetések érhetik.

Ne feledje, a fuvarozás során bármilyen kellemetlenség, késlekedés vagy hiba merül fel, az az Ön cégének jó hírét és akár több százezer vagy még annál is magasabb értékű bevételkiesést is okozhat. Ha szeretné ezt elkerülni, tüzetesen ismerje meg leendő fuvarozóját és kizárólag a spedíció területén tapasztalattal rendelkező partnerrel kössön szerződést!

Válasszon az Ön igényeinek megfelelő speditőrt!

Szállítmányozás részfeladataival nem kell bajlódnia, de a szállítmányozó partner kiválasztása az Ön feladata. A spedíció sikeressége tehát Önön is múlik! Ezért soha ne kössön kénytelen-kelletlen kompromisszumokat, helyette inkább válasszon körültekintően és a saját igényeinek megfelelően!

1. Méghozzá azért, mert, csak akkor lehet nyugodt az áru feladása után, ha pontosan tudja, hogy:

    • a fuvar éppen hol tart
    • mikorra érkezik meg a rendeltetési helyére
    • a szállító jármű megfelelő küllemű, tiszta, rendezett, akárcsak a sofőr, aki a biztonságra törekszik, tehát üzleti partnere jó benyomást szerez Önről

     

    2. Rengeteg időt szabadíthat fel, amit a vállalkozásán kívül tölthet, mert:

    • a tapasztalt speditőr az elsőtől az utolsó mozzanatig egy kézben tartja a szállítmányozási feladatokat,
    • beleértve a vámkezelést, a logisztikát és az esetleges raktározást is,
    • tehát leveszi az Ön válláról az eddig nehézkesen működő vagy nem kedvelt feladatokat

     

    3. Hosszú távú szerződésben gondolkodhat, tehát: